Brother DCPJ105 çok fonksiyonlu yazıcı testte

Şimdiye dek izlediğiniz sıkıcı yazıcı testlerini unutun; CHIP Online'ın sıradışı testi hazır!

CHIP Online Notu 90
  • Tasarruflu
  • Piezo teknolojisi
  • Çok yönlü fonksiyonları
  • Wi-Fi desteği
  • Baskı kalitesi

Brother'ın çok fonksiyonlu yazıcı ailesinde yer verdiği yeni ürünü DCP-J105 için özel bir test uyguladık. Özellikle tasarruf üzerinde duran Brother DCP-J105, elbette verimlilik ve fonksiyonellik üzerinde de duruyor.

Brother DCP-J105 çok fonksiyonlu yazıcı; tasarruf, verimlilik ve fonksiyonelliği bir arada bizlere sunuyor. Yazdırma, kopyalama ve tarama işlemlerini yerine getirebilen DCP-J105'in teknik detaylarında ön plana çıkan özelliği ise Piezo teknolojisi. Brother tarafından geliştirilen katmanlı Piezo baskı kafası sayesinde, baskı kafasında oluşabilecek olası hasarlar en düşük seviyede tutuluyor.

Siyah beyaz ve renkli sayfaları yazdırabileceğiniz, 100 sayfalık kağıt kapasitesine sahip olan Brother DCP-J105 ile siyah beyaz sayfaları dakikada 27 adede ve renkli sayfaları da dakikada 10 adede kadar basabilmek mümkün. Bu arada yazıcının kablolu olarak USB üzerinden kolaylıkla bağlanabildiğini ve ayrıca Wi-Fi desteği ile kablosuz olarak da erişilebildiğini söyleyelim.

Elbette Brother DCP-J105'in en göze çarpan özelliği tasarruf. Biz de yazıcının bu özelliğini elbette test ettik. Brother'ın verdiği bilgilere göre bu yazıcı, mürekkep kartuşlarını oldukça tasarruflu kullanıyor ve renkli baskıda 1300 adet sayfa basabiliyor. Brother DCP-J105'in performansını hemen yukarıdaki videoda izleyebilirsiniz.

Özetle

Özellikle tasarruf, verimlilik ve fonksiyonelliği bir araya getirmesiyle dikkat çeken Brother DCP-J105'i, çok fonksiyonlu yazıcı arayanlara öneriyoruz.

Kimler Almalı

Şu sıralar çok fonksiyonlu bir yazıcı arayan ve kriterleri arasında tasarruf, verimlilik ve fonksiyonellik ön planda olanlar Brother DCP-J105'i tercih edebilirler.

Alternatifleri

Brother DCP-J105'e alternatif olarak yine Brother'ın yeni ürünlerinden biri olan Brother MFC-J200'ü de inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Brother DCP-J105
Ürün Markası Brother
CHIP Online Notu
90
Teknoloji Siyah beyaz / renkli
Yazdırma Çözünürlüğü 1200x6000 dpi
Kopya Çözünürlüğü 1200x2400 dpi
Optik Tarama Çözünürlüğü 1200x2400 dpi
Kağıt Kapasitesi 100 sayfa
Baskı Hızı (Siyah/Beyaz) 27 sayfa/dakika
Baskı Hızı (Renkli) 10 sayfa/dakika
Bağlantılar USB, Wi-Fi
Boyutlar 435 x 374 x 161 mm
Ağırlık 7.1 kg