Dünyanın En İnce Tarayıcısı Göreve Hazır

Scanner satın alırken yapmak istediğiniz işi çok iyi belirlemeniz gerekiyor. Çünkü tarayıcılar üç değişik iş bölümüne göre ayrılabiliyorlar. Örneğin sizin için önemli olan tarayıcının hızlı ve net taramasının yanı sıra kullanımı da kolay olması olabilir.

Canon Canonscan N650U İnceleme
CHIP Online Notu 69

Başka bir kriter de tarayıcının özellikle Grafik ve renkli resimlerde yüksek bir performans sergilemesi. Buna ek olarak da dia ve negatif resimlerde de kendini diğerlerinden ayırmalı. Ya da tüm bunları bir kenara itip sizin için önemli olan tarayıcının özellikle makaleleri hızlı bir şekilde tarayıp kelime işleme programı ile dönüştürmesi olabilir. Tüm bu özellikleri en iyi şekilde gösteren bir tarayıcı bulmak neredeyse imkansız. Testlerimizde de görebileceğiniz gibi son sıralarda yer alan bir ürünün tarama hızı çok iyi olabilir veya birinci olan bir ürünün boyutları da size büyük gelebilir. Bu yüzden bir Scanner satın alırken her zaman birinci sıradaki ürüne karar vermeyin. Canon Canonscan N650U, 25.6 x 37.3 x 3.4 cm’lik boyutu ve 42 bit renk derinliğinde 600 x 1200 dpi’ da tarama işlemini gerçekleştirebilen bir tarayıcı. USB arabirimini kullanan bu ürün ön panelde bulunan kısayol düğmeleri sayesinde anında tarama işlemini gerçekleştirmeniz mümkün. Canon Canonscan N650U’nun boyutu sizi şaşırtmasın yükselebilen kapağı sayesinde bu tarayıcı ile kitap veya 3 boyutlu objeleri rahatlıkla tarayabilirsiniz.

CHIP’in yorumu:
Bu ürünün ergonomik boyutu ve ekstradan bir güç adaptörüne gerek duymaması beğendiğimiz özellikler arasına girdi. Ayrıca ortalamanın üstündeki tarama hızı da Canon için artı puanlar kazandırdı. Neticede Canon Canonscan N650U yukarda bahsettiğimiz hızlı ve net taramasının yanı sıra kullanımı da kolay olan tarayıcılar sınıfına ait bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Canon Canonscan N650U
Ürün Markası Canon
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları