CasePower mobil şarj cihazını inceledik.

Geniş kapasiteli bir mobil şarj cihazı mı arıyorsunuz? XL Power Booster bunlardan biri olabilir.

CHIP Online Notu 80
  • Geniş batarya
  • Aynı anda iki farklı cihazı şarj edebilmesi
  • Tak ve çalıştır
  • Kutu içeriği
  • Büyük boyutlar

Mobil şarj cihazları ülkemizde hızla yayılmaya başlıyor. Son dönemin en çok ilgi çeken teknolojik aksesuarları arasında yer almaları elbette şaşırtıcı değil. Zira kullandığımız akıllı telefon ve tabletlerin bizleri şarj problemiyle daima baş başa bıraktıkları bir dönemdeyiz.

Daha önce incelediğimiz hemen hemen tüm mobil şarj cihazları bugün inceleyeceğimiz cihazla karşılaştırıldığında düşük kapasitelere sahipti. CasePower, XL Power Booster modeliyle bizlere geniş bir kapasite sunuyor. Tam 8000 mAh'lik bir batarya kapasitesine sahip olan XL Power Booster, böylece akıllı telefonunun pil ömrüyle ilgili sorunları ortadan kaldırmak isteyenler için birebir.

Geniş gövde, geniş batarya

CasePower'ın diğer mobil şarj ürünlerine kıyasla daha geniş bir gövdeye sahip olan XL Power Booster, elbette yine farklı renk seçenekleri içeriyor. Ürünün incelediğimiz modeli mavi renkte. Ancak cihazı kırmızı, pembe, siyah ve gri renklerinde de tercih edebiliyorsunuz. 9.9 mm kalınlığında olan cihaz, 238 gram ağırlığında. Boyut ve ağırlığıyla elbette dar kapasiteli ürünlere göre fark yaratıyor. Bu nedenle XL Power Booster'ı sürekli cebinizde taşımayacağınız açık; daha çok çantanızda bulunmaya uygun yapıda.

XL Power Booster'ın üzerine baktığımızda ön ve arka yüzeyinde yekpare alüminyum bir gövde kullanıldığını görüyoruz. Tüm bağlantılar kenarda bir arada kullanılmış. Burada iki standart USB bağlantısı ile bir microUSB girişi görüyoruz. microUSB girişi ile XL Power Booster'ı şarj ediyorsunuz. Diğer iki USB bağlantısı ile ise aynı anda iki farklı cihazı şarj etmeniz mümkün. Böylece hem tablet hem telefonunuzu aynı anda şarj edebilirsiniz.

8000 mAh kapasite

XL Power Booster, 8000 mAh'lik bir bataryanın sahibi. Bu batarya kapasitesi ile popüler akıllı telefonları 2 -3 kez şarj edebiliyor. Özellikle bir iPhone sahibi iseniz tam dolu batarya ile 3 kez şarj edebilmeniz mümkün.

XL Power Booster'ı tablet, iPhone veya diğer akıllı telefonlarla rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Bunun için kutu içeriğinde farklı adaptörler sunan CasePower, böylece kullanılabilirliği arttırıyor.

Bağlantılarının yanında bir buton ve gösterge LED'leri de bulunduran cihaz, böylece bataryanın doluluk oranını rahatlıkla öğrenebilmenize de olanak tanıyor. Butona bastığınızda yanan LED'ler, bataryanın yüzde kaçının dolu olduğunu size gösteriyor.

Özetle

XL Power Booster, geniş kapasitesiyle mobil şarj cihazları arasında kullanılabilirliğini arttırıyor. Akıllı telefon ve tabletleri iki üç defa şarj edebilen cihaz, iki USB çıkışıyla aynı anda iki farklı cihazı şarj edebilmesiyle de dikkat çekici. XL Power Booster'ın piyasa fiyatının 166 TL civarında olduğunu da söyleyelim.

Kimler Almalı

Geniş kapasiteli bir mobil şarj cihazı arıyorsanız XL Power Booster'ı tercih edebilirsiniz. Elbette batarya kapasitesi büyük olunca, gövde de biraz büyük oluyor. O nedenle XL Power Booster'ı çantanızda taşımanız daha uygun olacaktır.

Alternatifleri

XL Power Booster'a alternatif olarak sürekli cebinizde taşıyabileceğiniz diğer CasePower ürünlerini alternatif olarak gösterebiliriz. Tüp şeklinde küçük mobil şarj modellerine de sahip olan marka, böylece yedek bataryayı cebinizde taşımanıza da olanak tanıyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli CasePower XL Power Booster
Ürün Markası CasePower
CHIP Online Notu
80
Giriş DC 5V 1.5A
Çıkış 5V 2.1A
Kapasite 8000 mAh
Bağlantılar USB 2.0 (2 adet), microUSB
Boyutlar 153 x 75.5 x 9.9 mm
Ağırlık 238 gr.
Okuyucu Yorumları