Önemli mekanlar her an kontrolünüzde.

Görünümü web kamerasından farksız olan bir güvenlik kamerası size göre de en mantıklısı değil mi?

Compro TN50W İnceleme
CHIP Online Notu 92
  • Kolay yapılandırma
  • Geniş uyarı seçenekleri
  • Micro SD kart desteği
  • Daha yüksek çözünürlükte olmalıydı.

Compro, uzun bir süre boyunca televizyon kartları üretmeyi tercih etti ancak hepimizin bildiği gibi artık bir dönemin sonuna gelindi. Tüketicilerin beğenisini ve güvenini kazanmış olan marka her ne kadar ağırlığı taşınabilir televizyon izleme çözümlerine yönelttiyse de, bir diğer önemli ürün çeşidi de güvenlik kameraları. Compro, bir güvenlik firması değil ancak yeni yeni üretmeye başladığı kolay kurulumlu ağ kameraları ile isteyen herkesin evine veya ofisine bir kamera bağlamasını sağlıyor. İncelememize konuk olan TN50W model kablosuz ağ kamerasından da görebileceğiniz gibi artık gözünüzün arkada kalmasına hiç gerek yok.

64 x 74.7 x 110 mm'lik boyutlara sahip olan Compro TN50W'yu ağınıza kablolu veya kablosuz olarak dahil edebilirsiniz. İhtiyaç duyabileceğiniz ethernet kablosu ve kablosuz ağ adaptörü kutu içeriğinden geliyor. Hiç şüphesiz günümüzdeki en mantıklı yol kablosuz ağı tercih etmek. 802.11n protokolü üzerinden bağlantı gerçekleştirebilen ürünü WPS ile doğrudan ağınıza ekleyebilirsiniz. Yönlendiricinizin paneline girerek hiçbir ayar yapmanız gerekmiyor. H.264 ve MJPEG türlerinde görüntü yakalayabilen Compro TN50W'nin izlenmesi ile C4Home adlı uygulama sayesinde gerçekleştiriliyor. Uygulamanın hem Apple iOS, hem de Google Android desteği var. Ses ve görüntüyü aynı anda izleme şansına sahip olmanız önemli bir detay. Aynı anda çift yönlü görüntü ve ses akışını destekleyen ürünü görüntülü görüşmeler veya istenmeyen durumların bilgilendirmeleri için de kullanabilirsiniz.

Compro TN50W gerçekten de şaşırtıcı özelliklere sahip. SMS, e-posta ve Push bildirimleri yapabiliyor. Hareket algılayıcısı sayesinde Micro SD bellek kartı yuvasına takılabilecek bir karta video ve fotoğraf kaydedebiliyor. Kızılötesi görüş de desteklendiği için ortamı her koşulda izleme şansınız var. Akıllı bant genişliği teknolojisiyle ağ hızına göre görüntü kalitesi de otomatik olarak belirlenebiliyor. Compro TN50W, WebVUer arayüzü ile tarayıcı üzerinden de izlenip kontrol edilebiliyor. Bize göre tek eksi yön çözünürlüğün 640 x 480 ile sınırlı kalması. Ancak genel değerlendirmede Compro TN50W, piyasadaki birçok modelin önüne geçmeyi başarıyor.

Özetle

Compro TN50W, ilk artıyı tipik bir web kamerasına benzemesiyle alıyor. Böylece dikkat çekiciliği azalıyor. Yetenekleri ise gerçekten boyunu aşacak seviyede. Özellikle akıllı telefonlara sunduğu destek büyük bir avantaj.

Alternatifleri

Piyasadaki güvenlik çözümleri son derece fazla. Compro TN50W ise bütçe zorlamayan, herkesin kurabileceği kadar anlaşılabilir ve zengin özellikli bir seçenek. Tercih etmeye değer.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Compro TN50W
Ürün Markası Compro
CHIP Online Notu
92
Bağlantı Ethernet + 802.b / g / n
Platform Apple iOS / Google Android
Görüntü H.264 / MJPEG
Çözünürlük 640 x 480
Görüş Açısı 50 derece
Okuyucu Yorumları