Mühendislik Sektörü İçin Özel

Concept Draw Pro birden fazla işletim sistemi platformu üzerinde çalışabilen ve taslak çizimler, akış diagramları, harita tasarımları hazırlayabileceğiniz bir görsel canlandırma yazılımı. Oldukça sade bir arabirime sahip olan programda yer alan araçlar, oldukça iyi organize edilmiş ve tümü de kullanıcı dostu.

Concept Draw Pro İnceleme
CHIP Online Notu 85

Ayrıca isteğinize göre bu arabirimi kişiselleştirmeniz de mümkün oluyor. Program çalışılan belgelerin dışında taslakları, kütüphaneleri ve ve çalışma alanlarını da ayrı ayrı kaydedebiliyor. Böylece programın kişiselleştirilmesinin daha basit ve hızlı yapılabilmesi sağlanmış. Mühendislik sektörü için sunduğu özellikler ise Concept Draw'un en güçlü yanını oluşturuyor. Elektrik şemaları ve bilimsel canlandırmaları için kullanılacak kütüphaneler benzerleri ile kıyaslandığında hepsinden daha eksiksiz duruyor. Program nesneler üzerinde stil, renk ve desen gibi değişiklikleri yapabileceğiniz kontroller sunuyor. Ancak kullanılacak renk derinliği bilgisayarınızdaki yerine kendi renk paleti ile sınırlı tutulmuş ve kullanılabilecek renk sayısı ise sadece 256

Özetle

Concept Draw Pro, ev ya da küçük ofis kullanıcılarına yönelik bir yazılım değil. Kendi üst düzey uygulamaları daha çok belirli konularda uzmanlaşmış kişilere göre.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Concept Draw Pro
Ürün Markası Concept
CHIP Online Notu
85
Okuyucu Yorumları