İnanılmaz 3D Doğa Şekilleri

Corel’ın satın alması ile herkes yeryüzü modelleri ve animasyonu oluşturmak için kullanılan en popüler yazılım olan Bryce 3D’nin geleceğine şüphe ile bakmaya başlamıştı. Ancak Corel Bryce’ın ilk güncellemesinden yüzünün akıyla çıkmasını bildi.

Corel Bryce 5 İnceleme
CHIP Online Notu 78

Arabirim ile işe başlayan firma, daha düzenli bir arabirimin yanı sıra ekstra özelliklerle de programın güçlü yapısını desteklemiş.Örneğin ana çalışma alanı için yeni renk bölümü ve dosya menüsündeki “Son kullanılan dosyalar özelliği” arabirim üzerinde yapılan değişikliklerden sadece bazılarını oluşturuyor. Diğer özellik grupları ise yine kendi aralarında tekrardan düzenlenip, daha alakalı özellikler bir araya toplanmış. Yeni eklenen özellikler arasında ise Sky bölümünde yer alan Celestial tuşu çok dikkat çekiyor. Detaylı ağaç modelleri oluşturan Tree bölümü ve Metaballs ise Bryce’ın diğer yeni özelliklerini oluşturuyor.Metaballs modelleri birbirine yumuşak bir geçişle kaynaştırıp yeni organic modeller oluşturulmasına yardımcı oluyor. Hepsinden daha önemlisi Bryce 5 artık ağ üzerinden render özelliği de destekliyor.

Özetle

Bryce gerçekten inanılması güç gerçeklikte sanal 3D doğa şekilleri yaratabiliyor ve yeni sürümü ile hem profesyonel hem de amatör olarak 3D grafikle uğraşanların dikkatini çekmeye devam ediyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Corel Bryce 5
Ürün Markası Corel
CHIP Online Notu
78
Okuyucu Yorumları