Sanatsal içerik oluşturun

Corel, Painter’ın son sürümü olan 9 ile beklenilenden fazlasını sunuyor. Painter, kullanıcısına sanatsal nitelik taşıyan eserler oluşturmasında yardımcı olabilecek,gerçek hayatta var olan tüm doğal araçları bünyesinde taşıyor.

Corel Painter 9 İnceleme
CHIP Online Notu 84

Bu elbette programa bir üstünlük sağlıyor. Corel Painter 9 dışında hiçbir program bu kadar sıra dışı fırça ve efekti bir arada sunmuyor. Geniş bir yelpazede yer alan yeni özellikler alışılması ve aşılması gereken bir engel oluşturabilir. Çok daha parlak bir performans sergileyen program,daha temiz bir arayüz sunuyor. Programdan en yüksek verimi almak isteyen kullanıcıların Wacom tabletlerden kullanması faydalı olabilir. Bu sayede daha hassas ve daha başarılı çizimler yapmak mümkün. Eğer eski bir Painter kullanıcısı iseniz bir sepet dolusu yenilik beklemeyin. Ancak tecrübeli kullanıcılar bu hayal kırıklığını yeni Artists’Oil ile giderebilir. Her ne kadar zengin bir fırça ve boya takımına sahip olsa da, Painter’a eklenen bu yeni özellik, tuval ile boyanın birbirine çok iyi geçmesi nedeniyle önem taşıyor.

Özetle

Corel Painter 9 yeni kullanıcılar için yeni ufuklar anlamına geliyor. Böyle bir program tasarımcılara da yeni fikirler verebilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Corel Painter 9
Ürün Markası Corel
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları