Corel Photobook

Corel tarafından satın alındıktan sonra artık Photobook adıyla satılacak olan bu ürün, Paint Shop Pro’dan bile daha ucuz. Buna rağmen sorunlu dijital fotoğrafları düzeltmek için iyi seçilmiş araçlar ve çok geniş bir yelpazede özel efekt ve çizim aracını da bünyesinde barındırıyor.

Corel Photobook İnceleme
CHIP Online Notu 77

Ekonomik fotoğraf düzenleme yazılımı:Yazılımın kullanımı kolay arabirimi ilk başlangıçta size daha önceden kaydedilmiş bir dosyayı açma, dijital kameradan resim alma ya da boş bir sayfa ile başlama gibi üç seçenek sunuyor. Seçiminizi yaptıktan sonra ise Photobook, resminizi ana çalışma alanında görüntülerken ekranın sol tarafında da gerçekleştirmek istenecek bir takım basit işlemleri de listeliyor. Buradaki seçenekler arasında metin eklemekten özel efektler uygulamaya kadar birçok işlem bulunuyor. Sihirbazlar ise kullanıcıların işlemleri takılmadan tamamlamasını sağlayabiliyor. Yazılım paketi içindeki PhotoAlbum yazılımı ise Adobe’un Photoshop Album’üne benzer bir şekilde fotoğraf koleksiyonlarınızı düzenlemenize yardım ediyor.Diğer taraftan yazılımın sorunları da yok değil. Örneğin farenin iki tuşuna birden basmayı gerektiren kırpma işleminin kullanımı oldukça zor.

Özetle

Photobook yenilikçi ve orijinal bir yazılım değil.Ancak gerçekten uygun fiyata resim düzenleme araçlarının birçoğuna kavuşabiliyorsunuz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Corel Photobook
Ürün Markası Corel
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları