Sorunsuz ve kararlı bir yapı

Adının içinde Office geçmesine rağmen bu ürün kesinlikle diğerleri gibi Microsoft Office’e benzemiyor. Ancak Corel WordPerfect Office 2002 Standard, yine de özellikle geriye dönük uyumluluğu, Quattro Pro tablolarına eklediği grafikler ve Corel sunumlarına eklenen Flash kaydedebilme özelliği ile gücünü gösteriyor.

Corel Word Perfect Office 2000 Standart Edt. İnceleme
CHIP Online Notu 67

Yeni eklenmiş posta istemcisi ise yüksek güvenliği ile göz dolduruyor. Programın Professional sürümüne ek olarak Paradox 10 ile Dragon NaturallySpeaking de dahil edilmiş. Yazılım tüm yeni çarpıcı özelliklerininyanı sıra hala WordPerfect 4 ya da 5 gibi tüm eski sürümlere de destek vermesiyle ön plana çıkıyor.Çünkü bu sürümler halen hukuk bürolarında, devlet ofislerinde ve üniversitelerde yaygın bir şekilde kullanılıyor ve Corel da Microsoft’a karşı yakaladığı bu üstünlüğü kaybetmek istemiyor. Bunun yanı sıra Corel’ın Office paketi, kullanılması inanılmaz kolay olan PerfectScript makro programlama dili üstünlüğü ile Microsoft'unkinden kesin bir çizgi ile ayrılıyor. Ancak halen CorelCentral Mail halen bunu desteklemiyor.

Özetle

WordPerfect Office 2002 önceki sürüme sahip olanlar için mutlaka yapılması gereken bir güncelleme değil. Ancak yazılımın artırılmış kararlılığı, yeni eklenmiş ve iyileştirilmiş özellikleri, verilecek parayı tamamen haketmesini sağlıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Corel Word Perfect Office 2000 Standart Edt.
Ürün Markası Corel
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları