Eğitimcilere özel indirimli

Corel WordPerfect, PDF, HTML ve XML gibi popüler internet dosyalarını tek tıklamayla dönüştürebiliyor ve Microsoft Office’le rekabetini sürdürüyor. E-posta istemcisi olmaması ise önemli bir eksiklik.

Corel WordPerfect Office 12 İnceleme
CHIP Online Notu 77

Corel firması ülkemizde daha çok Corel Draw grafik paketiyle tanınıyor. Paketi vektörel grafik programları arasında üst düzey bir konuma yükselten Corel firmasının yıllardır üzerinde durduğu bir başka yazılım ise, Microsoft’un kurumsal alanda standart haline gelen verimlilik yazılımı Office’e kafa tutan Corel WordPerfect Office. Bu yazılım sunduğu güçlü ve zengin özellikleri ve makul fiyatı yüzünden, Office’in silemediği küçük bir pazar payına sahip. WordPerfect 12 paketinin çekirdek unsurları kelime işlemcisi, Quattro Pro adındaki hesap çizelgesi ve sunumlar için Presentations. Bunlar Office’in Word, Excel ve PowerPoint’inin daha özelleştirilebilir seçeneklerini içeriyor ve aynı kısayolları kullanıyolar. Ancak MS Office dokümanlarını import etme konusunda çeşitli sıkıntılar yaşamak mümkün. Birçok açıdan Office’e göre kullanımı daha kolay olan paketin profesyonel sürümü Amerika’da öğrenci ve öğretmenlere 3 lisans için 100$ avantajıyla satılıyor. Ülkemizdeyse henüz böyle bir kampanya yok.

Özetle

Firmanın vektörel grafik alanında yakaladığı başarıya erişemese de, Corel WordPerfect, PDF, HTML ve XML gibi popüler internet dosyalarını tek tıklamayla dönüştürebiliyor ve Microsoft Office’le rekabetini sürdürüyor. E-posta istemcisi olmaması ise önemli bir eksiklik.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Corel WordPerfect Office 12
Ürün Markası Corel
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları