Makyaj uzmanlarının tercihi

Cosmopolitan’ın çeşitli makyaj önerilerinin bulunduğu bu programda birbirinden farklı saç modellerine erişmek mümkün. Yüzlerce model arasından size en uygununu seçmek için tipik bir vesikalık fotoğrafınızı yazılıma aktarmanız yeterli.

Cosmopolitan Virtual Makeover İnceleme
CHIP Online Notu 67

Photoshop ile elde edilen zayıflık ve boy uzatma numaralarından sonra bayanlar arasında bilgisayar kullanımı bir hayli yaygınlaştı. Ancak Photoshop gibi uzmanlık isteyen programlardan çok makyaj sonuçlarını ve takıların üzerinde nasıl duracağını merak eden bayanların sayısı da az değil. Cosmopolitan’ın çeşitli makyaj önerilerinin bulunduğu bu programda birbirinden farklı saç modellerine erişmek mümkün. Yüzlerce model arasından size en uygununu seçmek için tipik bir vesikalık fotoğrafınızı yazılıma aktarmanız yeterli. Kısa, asi görünümlü modellerden uzun, frapan görünümlü modellere kadar 375 yapılmış saç modeli ile saçlar hakkında en zengin referanslardan birisi. Birkaç dakika içinde sarışın, kızıl veya esmer olmanız yazılım ile son derece kolay. Program, uzmanların sunduğu saç modeli sırlarına da yer veriyor. Resminizi programa aktardıktan sonra yapacağınız şey yazılım ekranında resminizi oranlamak. Buna ek olarak makyajınıza uyguladığınız yeni renklerin gözlerinizde, yanaklarınızda ve dudaklarınızda nasıl durduğunu görmeniz de mümkün.

Özetle

Ülkemizde bayanların bilgisayar kullanımının yeterince yaygın olmadığını düşünürsek bu tip yazılımların bayan kullanıcıları bilgisayara çekebileceğini tahmin etmek pek de zor değil.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Cosmopolitan Virtual Makeover
Ürün Markası Cosmopolitan
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları