Radyolu MP3 çalar

MP3 ve WMA formatındaki ses dosyalarını, FM radyo kanallarını dinleyip kayıt etmek ve buna ek olarak dışarıdan sesli kayıt yapabilmek. Bunlar, Creative’in yeni taşınabilir MP3 çaları olan LX100’ün marifetlerinden yalnızca birkaçı.

Creative LX100 İnceleme
CHIP Online Notu 77

LX100 gömlek cebinize sığacak kadar küçük, bir o kadar da hafif bir ürün. 128 MB dahili belleği bulunan bu ürün PC’ye USB arabiriminden bağlanıyor. Aynı zamanda taşınabilir disk görevi de gören LX100, bu sayede resim, doküman ve ses dosyalarını da taşıyabiliyor. Herhangi bir sürücüye ihtiyaç duymadığı için kolayca kuruluyor ve kullanılabiliyor. Güç ihtiyacını dahili pilinden karşılayan LX100, USB arabiriminden şarj edilebiliyor ve bu özellik sayesinde kullanıcıları ekstra pil maliyetinden kurtarıyor. Bunun dezavantajı ise yoldayken pilin bitmesi durumunda değiştirme imkanından mahrum kalınması. Bellek kapasitesinin artırılamaması ürünün eksilerinden biri.

Özetle

192 Kbps’lik WMA dosyalarını da okuyabilen LX100, başarılı ergonomisi ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor. Şarj işlemi için bir PC’ye ihtiyaç duyması ise en büyük dezavantajı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Creative LX100
Ürün Markası Creative
CHIP Online Notu
77
Okuyucu Yorumları