Web ve dijital kamera bir arada

Artık birçoğumuz e-mail yoluyla haberleşiyoruz. Ama artık insanlar sadece yazışarak değil birbirlerini görerek de haberleşmek istiyorlar. Bu yeni haberleşme biçimine kavuşmanın yolu aslında çok basit.

Creative PC-CAM 300 İnceleme
CHIP Online Notu 84

İhtiyacınız olan en önemli cihaz ise bir WebCam. USB arabirimden kamerayı bağladığınızda birlikte verilen yazılımlar ile görüntülü ve sesli olarak haberleşebilirsiniz.Hem bir WebCam hem de bir dijital kamera olan Creative PC-Cam 300 ile istediğiniz anda resimler çekebiliyorsunuz.PC CAm bir dijital kamera olarak kullanıldığında 16 milyon renkte 640x 480 piksel çözünürlükte resimler çekebiliyor.WebCam fonksiyonunda ise USB arabiriminden gerçekleştirdiği bağlantı ile 1024x768 piksel çözünürlüğünde çekiyor.Ses kaydı da yapabilen cihaz, ayarlanabilir flaşı sayesinde karanlık ortamlarda da çekim yapabiliyor. Ayrıca, gözlerin kırmızı çıkmaması için otomatik ayar fonksiyonuna sahip.

Özetle

PC-Cam 300; dijital kamera, video ve audio kayıt özellikleri sayesinde, profesyonel olmayan çoklu-ortam meraklısı kullanıcılar için çok ideal.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Creative PC-CAM 300
Ürün Markası Creative
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları