Taşınabilir cihazlarınıza acil şarj çözümü.

Apple iPhone veya iPod kullanıcıları artık zamanından erken biten şarjları için hiç üzülmeyecek.

Digitus Battery Adapter İnceleme
CHIP Online Notu 78
  • Yüksek kapasite
  • Doluluk göstergesi
  • Yeni soketli ürünlerle uyumsuz.

Taşınabilir ürünlerle arası iyi olan hemen hemen herkesin en azından birkaç kere şarj sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığı görülmüştür. Kullanışlı aksesuarlarıyla yakından tanıdığımız Digitus'un Battery Adapter olarak adlandırdığı ürün de tüm ürünler için geçerli olmasa bile Apple'ın iPhone ve iPod kullanıcılarını kapsama alıyor. Ürünün kapsadığı iPhone modelleri en başından beri gelen iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3G S, iPhone 4 ve iPhone 4 S. Desteklenen müzik çalar modelleri ise ilk nesilden günümüze kadar gelen tüm iPod'lar. En güncel model olan iPod Touch da tüm nesilleriyle beraber gruba dahil.

Beyaz renkte plastik bir malzemenin kullanıldığı Digitus Battery Adapter, 1500 mAh kapasitede bir Li-Pol batarya içeriyor. 61 x 45 x 13 mm'lik boyutlar ürünün cepte bile kolaylıkla taşınmasına imkan sağlıyor. Fabrika verilerine göre adaptörün bin kereden daha fazla şarj edilip tekrar kullanılabilmesi mümkün. Şarj işlemi için kutudan gelen USB kablodan faydalanmak gerekiyor. Kablo standart yapıda ve beyaz renkte. Şarj işlemi için USB arabiriminden faydalanmak gerekli.

Şarj işlemi sırasında ürünün üzerinde bulunan üç adet mavi LED yanıp sönmeye başlıyor. Batarya tamamen dolduğunda üç LED'de sürekli olarak yanıyor. Şarj işlemi tamamlandıktan sonra ürünü taşınabilir cihazlarınız için acil durumlarda kullanmaya başlayabilirsiniz. Sunulan düğme sayesinde adaptörünüzün doluluk seviyesini de anlık olarak kontrol edebilmeniz mümkün. Digitus Battery Adapter, özellikle gün içinde şarj sıkıntısı çeken iPhone kullanıcıları için önemli bir ürün.

Özetle

Digitus Battery Adapter, aslında tüm kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği bir ürün. Apple kullanıcıları için avantajlar sunduğu söylenebilir ancak desteğinin tek bir üretici ile sınırlı kalması küçük bir sıkıntı. Eğer cihazınız biraz önce bahsettiklerimizden biriyse sizin için kullanışlı bir ürün olabilir.

Alternatifleri

Piyasada doğrudan USB çıkışlı olan benzerleri var. Böylelikle tüm marka ve modellere uyum sağlanabiliyor. Bir Apple kullanıcısı değilseniz tercih etmenin pek bir anlamı yok.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Digitus Battery Adapter
Ürün Markası Digitus
CHIP Online Notu
78
Batarya Li-Pol
Kapasite 1500 mAh
Bağlantı USB
Boyutlar 61 x 45 x 13 mm
Okuyucu Yorumları