En popüler profesyonel 3D animasyon paketi

Discreet firması,3D modelleme ve canlandırma ile uğraşanların uzun zamandır beklediği 3D Studio Max yazılımının en son sürümünü piyasaya sundu.

Discreet 3D Studio Max 5 İnceleme
CHIP Online Notu 81

Şimdiye kadar hazırlanmış sürümler içinde en etkileyici değişikliklere sahip olan sürüm olarak da nitelendirilebilecek 5.0’da özellikle yazılımın kullanışlılığını ve elde edilen sonuçların gerçekliğini artıracak özellikler üzerine odaklanılmış.Yeni sürümle birlikte daha önceden parayla satılan 2 ayrı modül de yazılıma eklenmiş. Bu modüllerden ilki olan Reactor,nesneler e başta fizik kuralları olmak üzere gerçek dünyadakine benzer davranışlar eklemek için kullanılıyor. Işık efektlerindeki gerçekçiliği artırmak içinse Lightscape plug-in’i programa dahil edilmiş. Bu şekilde sahneye yerleştirilen ışıklar gerçek ışıklar da olduğu gibi artık renk,sıcaklık gibi birçok özelliğe sahip olabiliyorlar. Işıkların yanı sıra sahneye yerleştirilen kameralar da gelişmeden nasibini almış ve ilk defa kullanıcılar gerçek exposure kontrollerini kullanma şansı da bulabiliyorlar.

Özetle

Paranızın karşılığını alabileceğiniz en başarılı sürüm güncellemelerinden biri. Foto gerçekçi modelleme ve animasyon isteyenler için piyasadaki en iyi yazılım.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Discreet 3D Studio Max 5
Ürün Markası Discreet
CHIP Online Notu
81
Okuyucu Yorumları