Diskeeper 9 Home Edition

Eğer zaman sizin için de önemli bir kriterse ve bu yüzden disk birleştirme işlemini her seferinde erteliyorsanız, Diskeeper 9’un ev kullanıcılarına yönelik Home Edition’ını deneyebilirsiniz.

Diskeeper 9 Home Edition İnceleme
CHIP Online Notu 73

Disk fragmantasyonu (parçalanması) dengesiz ve yavaş bir sistemin başlıca sebeplerinden birisidir. Aslında Windows işletim sisteminde bütünleşik bir disk birleştirme aracı bulunuyor, ancak bunun hızı son derece yavaş. Eğer zaman sizin için de önemli bir kriterse ve bu yüzden disk birleştirme işlemini her seferinde erteliyorsanız, Diskeeper 9’un ev kullanıcılarına yönelik Home Edition’ını deneyebilirsiniz. Program her yaş ve deneyim seviyesinden kullanıcıya hitap eden arayüzüyle kullanım kolaylığı getiriyor. Arayüzde yer alan seçenekler arasında analiz, birleştirme ve birleştirmeyi ajandaya bağlamak bulunuyor. Programın en etkileyici yönü, Windows’un birleştirme aracı göz önüne alındığında değeri daha da iyi anlaşılan hızı. Bu çarpıcı hız farkı, yazılımın kullandığı I/O Smart adlı teknikten kaynaklanıyor.Yazma ve okuma işlemleri esnasında geçici olarak duraklatılan birleştirme işlemi, arka planda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Programda disk birleştirmeyi istediğiniz an durdurabilir veya kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz.

Özetle

Sistem sağlığını stabil tutmak için belirli aralıklarla disk birleştirme yapmak ve parçalanmış verileri bir araya getirmek şart. Diskeeper 9 ile diskinizi daha hızlı birleştirebilir ve disk hakkında ayrıntılı bir rapora erişebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Diskeeper 9 Home Edition
Ürün Markası Diskeeper
CHIP Online Notu
73
Okuyucu Yorumları