VIA'nın En Yeni Chipseti

VIA'nın en son çıkan chipseti olan KT266A'yı kullanan Epox 8KHA+ şu an için AMD platformunda performans konusunda zirveye oynayan anakartların başında geliyor. PC1600/2100 DDR bellek modüllerini destekleyen anakartın BIOS'u oldukça iyi özelliklerle donatılmış.

Epox 8KHA+ İnceleme
CHIP Online Notu 73

Ayrıntılı donanım izleme özelliklerinin yanı sıra CPU ısısının önceden ayarladığınız bir değerin üstüne çıkması durumunda sistemin otomatik olarak kendini kapatması sağlanabiliyor. Tabii en güzeli, anakart üzerindeki debug sensörü olarak kullanılan 2 basamaklı dijital gösterge.Bu sensör yardımıyla post sırasında sistem test ediliyor ve herhangi bir hata durumunda göstergedeki sayı/harf kombinasyonunun, anakart kitapçığındaki anahtardan kontrol edilerek problemin doğru teşhis edilmesi mümkün olabiliyor. 4x AGP slot’a ve ULTRA DMA 100 desteğine sahip olan anakart, VT8233 chip’i üzerinden AC97 ses desteği de veriyor.

Özetle

AMD işlemcili bir sistem satın almayı düşünüyorsanız, Epox 8KHA+, bir anakarttan bekleyebileceğiniz pek çok özelliği kendisinde barındırırken, yüksek performansıyla da dikkat çekiyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Epox 8KHA+
Ürün Markası Epox
CHIP Online Notu
73
Okuyucu Yorumları