LabelWorks LW-700'ü inceliyoruz.

Epson, yine bir baskı çözümüyle bizlerle birlikte. LabelWorks LW-700'ü inceliyoruz.

Epson LabelWorks LW-700 İnceleme
CHIP Online Notu 84
  • Ayarlanabilen font
  • Şablon çeşitleri
  • Sessiz baskı
  • Kullanıcı dostu
  • Kolay kullanım
  • Klavye Türkçe değil

Epson, farklı alanlarda olduğu gibi ev ve ofis için kullanılan pek çok yazıcı ve tarayıcı modelleriyle daha çok konuğumuz oluyor. Bu defa yine bir baskı çözümüyle bizlerle birlikte. Fakat bugün inceleyeceğimiz cihaz, diğerlerinden farklı bir noktaya parmak basıyor.

Epson'ın LabelWorks LW-700 modeli, ofis için olduğu kadar ev kullanımları da düşünülerek hazırlanmış bir etiket baskı cihazı. Evet, LabelWorks LW-700'ün işi etiket basmak. Epson'ın LabelWorks serisinde daha pek çok farklı cihaz bulunuyor. Her biri kendine göre farklı şekil ve işlevlere sahip. Bizim incelediğimiz model olan LW-700 ise, 24 mm genişliğe kadar etiketler basabiliyor ve kaynak olarak dokuz metrelik uzun banda sahip bir kartuşu kullanıyor.

Tasarım olarak minik bir daktiloyu andıran LabelWorks LW-700, oldukça kolay bir kullanıma sahip. Kutu içeriğinde bulunan yazılımı bilgisayarınıza yükleyerek kendi etiketlerinizi yaratabilmeniz mümkün. Veya yine cihazın içeriğinde halihazırda bulunan pek çok farklı şablonu kullanabilmeniz de öyle.

Hızlı ve kullanışlı baskı

Üzerinde bir LCD ekran bulunduran LabelWorks LW-700, USB üzerinden bilgisayarınıza bağlanabiliyor. Öte yandan güç bağlantısı yoluyla prize takarak çalıştırabileceğiniz cihaz, mobil ortamlarda da kullanılabilmesi için 6 adet pille de çalışabiliyor.

Kutu içeriğinden çıkan kartuşu ekranın hemen üzerindeki alana takıyorsunuz ve güç düğmesine basarak LabelWorks LW-700'ü hemen çalıştırabiliyorsunuz. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan yazıcının klavyesi üzerinde Türkçe tuşlara yer vermemiş olması ise üzücü.

LabelWorks LW-700'ü pek çok farklı senaryoda kullanabilmek mümkün. Ofis içi kullanımlarda seri numarası ve ürün isimlerini yazdırmak için kullanılabileceği gibi, dosyaları numaralandırma veya karmaşık kabloları birbirinden ayırt edebilmek için etiket çıkartmak için kullanılabilir. Evde de en basitinden ilaç kutularının, çeşitli mutfak veya kırtasiye malzemelerinin üzerine etiket çıkartmak için de kullanılabilir.

Özetle

Tasarımıyla oldukça kompakt bir çözüm sunan LabelWorks LW-700, baskı hızı ve kalitesiyle de beğenilecek türde bir ürün. Etiket basma ihtiyacında olan kullanıcılar tarafından incelenebilir.

Kimler Almalı

Evde veya ofiste karmaşık kabloları düzenlemenin, dosyaları numaralandırmanın veya ürün, obje vb. ürünleri isimlendirmenin yolunu arayanlar LabelWorks LW-700'ü yakından inceleyebilirler.

Alternatifleri

Epson LabelWorks LW-700 gibi pek çok etiket yazıcısı bulunuyor. Bunlardan Brother PT-H105 de incelenebilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Epson LabelWorks LW-700
Ürün Markası Epson
CHIP Online Notu
84
Ekran LCD
Bant Genişliği 6, 9, 12, 18, 24 mm
Baskı Hızı 13 mm/s
Yazdırılabilir Satır Sayısı 8 satır
Maksimum Metin Uzunluğu 175 satır
Pil 6 adet
Bağlantılar USB
Boyutlar 265 x 320 x 140 mm
Okuyucu Yorumları