Evdeki Fotoğraf Laboratuarı

Epson Stylus Photo 895, dijital kameralar için özel olarak tasarlanmış bir inkjet yazıcı. Bu yazıcının en ayırt edici özelliği, üzerindeki bir bellek yuvası. Bu bellek yuvası sayesinde, dijital kameraların bellekleri bu cihaza direkt olarak takılabiliyor.

Epson Stylus Photo 895 İnceleme
CHIP Online Notu 82

Böylece arada bir bilgisayar olmadan da bellek kartına kayıt ettiğiniz resimleri Epson Stylus Photo 895 ile basabiliyorsunuz. Ayrıca, opsiyonel olarak verilen bir LC Display sayesinde, bellek kartında yer alan resimleri anında görme imkanına da sahip olabilirsiniz.
Stylus Photo 895 özel bir Type II PCMCIA kartı yardımı ile bellek kartlarını okuyabiliyor. Farklı bellek kartlarına sahip olan kullanıcılar da bu yazıcıdan faydalanabilirler. Yapmaları gereken tek şey, kendi bellek kartlarına uygun bir PCMCIA kartı satın almak. Stylus Photo 895’in kullanımı çok kolay ve kullanıcının yanılmaması için konan mürekkep göstergesi de yazıcıya bir artı puan kazandırıyor. Hız ve kalitesi iyi olan yazıcının, fiyat/performans oranının da çok iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Epson’un A4 resim baskısı biraz yavaş. Ama buna karşın PIM (Print Image Teknology) teknolojisi sayesinde kontrast ve aydınlık fonksiyonlarını otomatik olarak ayarlayabiliyor. Bu da Epson’un Fotokalitesini önemli ölçüde arttırıyor.

Sonuç Bu ürün sayesinde dijital kamera ile çektiğiniz resimleri anında görüp basabilirsiniz. Böylece fotoğrafçıya gitmeyip, hem zamandan hem de paradan kazanabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Epson Stylus Photo 895
Ürün Markası Epson
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları