Epson Stylus Photo RX 685: Çok işlevli

Fotoğraf meraklılarının kesinlikle ilgisini çekecek, yüksek baskı kalitesi ve CD üzerine baskı alabilmesiyle öne çıkan bir ürün.

Epson Stylus Photo RX 685 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Baskı kalitesi
  • USB ve çoklu kart girişi
  • CD üzerine baskılama

Epson öyle bir ürün ortaya koymuş ki, özellikle fotoğrafla uğraşıyorsanız, tek ürün üzerinde birçok çözümü bir arada bulabilirsiniz. Hatta evinize amatör bir fotoğraf stüdyosu oluşturmak istiyorsanız ürünün özellikleri sizi oldukça cezp edebilir. Epson, birçok işi yapabilmesine karşın derlitoplu bir görünüme sahip. 1.200 x 1.200 dpi çözünürlüğe kadar tarama yapabilen ve fotokopi çekebilen ürün farklı bir tasarıma sahip. Üzerinde bulunan USB girişi sayesinde fotoğraflarınızı doğrudan bastırabileceğiniz yazıcı, aynı zamanda 6,3 inçlik ekranıyla fotoğraflarınızı düzenlemenize de izin veriyor. Dilerseniz ürününün ön kısmında bulunan çoklu kart yuvalarıyla fotoğraflarınızı buradan da bastırabilirsiniz.12 saniyede 10 x 15 boyutlarında bir fotoğraf çıkışı alabileceğiniz yazıcı, siyah beyaz bir dokümanı, ısınma süresi dahil, 24, 25 ve renkli bir dokümanı ise 37, 72 saniyede basabiliyor. 37 dBA gürültü seviyesiyle sessiz bir ortamda kulaklarınızı tırmalayabilecek yazıcının ilgi çeken başka bir özelliği ise CD üzerine baskı alabilmesi. Tabii ki bunun için yazılabilir bir medyaya sahip olmalısınız. Bu yazıcıyla fotoğraf için ihtiyacınız olan her şeyi yapabilirsiniz.

Özetle

Fotoğraf meraklılarının kesinlikle ilgisini çekecek, yüksek baskı kalitesi ve CD üzerine baskı alabilmesiyle öne çıkan bir ürün.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Epson Stylus Photo RX 685
Ürün Markası Epson
CHIP Online Notu
68
Baskı teknolojisi Mürekkep püskürtmeli
Baskı hızı 40 ppm S-B / Renkli
Baskı çözünürlüğü 5.760 x 1.440 dpi
Bağlantı USB 2.0
Çift taraflı baskı Manuel
Boyut 446 x 432 x 237 mm
Okuyucu Yorumları