Ailedeki 8.0 inçlik boşluğu dolduruyor.

Exper, 7.0 ve 10 inçlik tablet modellerinden sonra EasyPad ailesindeki 8.0 inçlik boşluğu dolduruyor

CHIP Online Notu 82
  • Yüksek ekran çözünürlüğü
  • Uygun fiyatı
  • İdeal performansı
  • Bluetooth yok

Tablet piyasasında başarılı ürünleriyle dikkat çeken Exper, yeni tabletiyle test merkezimize bir kez daha konuk oldu. Bu defa EasyPad ailesine 8.0 inç boyutlu yeni bir seçenek getiren Exper, böylece 7.0 ve 10 inçlik tablet modelleri arasındaki boşluğu da dolduruyor. Özellikle uygun fiyatıyla dikkat çeken Exper EasyPad N8D, sadece 399 TL'lik fiyat etiketine sahip bir tablet.

Şık ve sade tasarıma sahip olan Exper EasyPad N8D, siyah ile renklendirilmiş bir tablet. 430 gram ağılığı ve 9.3 mm'lik kalınlığı ile kullanımı ideal olan EasyPad N8D, az önce de bahsettiğimiz gibi 8.0 inç büyüklüğünde bir ekran sahibi. IPS LCD panele sahip olmanın avantajını kullanan EasyPad N8D, böylece ihtiyaç duyulan geniş görüş açısını sunabiliyor. 1280x768 piksel çözünürlük sunan ekran gerek dokunma kabiliyetiyle gerek görüntüleme performansıyla beklentiler dahilinde. Özellikle kendi segmentindeki rakipleriyle kıyaslandığında pek çoğundan daha iyi bir çözünürlük sunduğunu söyleyebiliriz. Canlı renkleri ve tepki süresiyle beğenimizi kazanan ekranı çevreleyen çerçevenin etrafına bakacak olursak, tabletin sahibi olduğu bağlantılarını görebiliriz. Sırasıyla mikrofon, mini HDMI, kulaklık, şarj ve mini USB bağlantılarını üst tarafında bulunduran EasyPad N8D, sol yüzeyinde ise microSD kart yuvasına yer veriyor. Bunlar dışında tabletin başka fiziksel bağlantısı bulunmuyor. Sol tarafında güç ve ses seviyesi butonlarını tutan tablet, Wi-Fi 802.11 b/g/n desteği gösteriyor, ancak Bluetooth bağlantısı sunmuyor. Ekranın üzerinde görüntülü görüşmeler için bir ön kameraya yer verilen tablette, arka kısımda ise 2.0 megapiksellik bir kamera bulunuyor. Tablet, kamera değerleriyle bulunduğu kategori için bir hayli uygun.

Android 4.1 Jelly Bean platformuyla çalışan EasyPad N8D, çift çekirdekli bir işlemcinin sahibi. 1.5 GHz hızında çalışan işlemcisiyle Android tabanlı uygulama ve oyunları rahatlıkla çalıştırabilen EasyPad N8D, 1 GB'lık bellek kapasitesiyle de yeterli desteği sağlıyor. Sahip olduğu teknik detaylarıyla kendi segmenti için gayet yeterli durumda olduğunu söyleyebileceğimiz EasyPad N8D'de, dahili depolama olarak da 8 GB'lık bir kapasite uygun görülmüş. Bu alanın bazı tablet modellerinde 16 GB olarak karşımıza çıktığını da söylemeliyiz. Ancak 8 GB size yeterli değilse microSD kart ile bu alanı 32 GB daha arttırabiliyor ve böylece yeterli disk alanına kavuşuyorsunuz.

Özetle

Uygun fiyatıyla dikkat çeken EasyPad N8D, 8.0 inç boyutulu tabletler arasında oldukça iyi bir yerde bulunuyor. Özellikle ekran çözünürlüğüyle öne çıkan tablet, performansıyla da ideal.

Kimler Almalı

Uygun fiyatlı ancak iyi bir tablet satın almak isteyen kullanıcılar tarafından beğenilebilecek türde olan EasyPad N8D, yakından incelenmeli.

Alternatifleri

Exper, EasyPad ailesi içinde 8.0 inç ekran boyutlu N8D modeline farklı ekran boyutunda alternatifler de sunuyor. Dilerseniz bu ürünleri de inceleyebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Exper EasyPad N8D
Ürün Markası Exper
CHIP Online Notu
82
İşletim SistemiAndroid 4.1
İşlemciDual Cortex A9
İşlemci Hızı1.5 GHz
Çekirdek (CPU)2
Ekran TeknolojisiIPS LCD
Ekran Boyutu8.0 inç
Ekran Çözünürlüğü1280 x 768 px
Bellek (RAM)1 GB
Dahili Depolama8 GB
Arttırılabilir Depolama32 GB
Ön Kamera0.3 MP
Arka Kamera2.0 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GYok
GPSYok
LTE (4G)Yok
BluetoothYok
MicroSDVar
HDMIVar
USBVar
Pil Kapasitesi4000 mAH
Boyutlar151.5 x 195.5 x 9.3 mm
Ağırlık430 gr.
Okuyucu Yorumları