F-Secure Anti-Virus 2004

F-Secure Anti-Virus, kendi gerçek zamanlı virüs tarayıcısı sayesinde dosyaları erişim anında denetimden geçiriyor. McAfee, PC-cilin ve Panda gibi paketlerde bulunan güvenlik duvarı (firewall) F-Secure’a dahil edilmemiş.

F-Secure Anti-Virus 2004 İnceleme
CHIP Online Notu 74

Etkin ve basit virüs koruması:Zamanlama ve gerçek zamanlı izleme özelliğine sahip bazı antivirüs yazılımları; anında dosya yükleme ve e-posta taraması yapamadığından, bu dosyaları açmadan önce sabit diske kopyalamanızı önerir. Benzer yazılımlarla güvenliği sağlamanın tek yolu bu.Oysa F-Secure Anti-Virus, kendi gerçek zamanlı virüs tarayıcısı sayesinde dosyaları erişim anında denetimden geçiriyor. McAfee, PC-cilin ve Panda gibi paketlerde bulunan güvenlik duvarı (firewall) F-Secure’a dahil edilmemiş. Bu boşluğu,Windows XP’nin kolayca etkinleştirilebilen Güvenlik Duvarı özelliğiyle doldurabilirsiniz.F-Secure’ın Distributed Firewall adlı ürünü ayrı olarak satılıyor. Arabirim, gerçekten kullanıcı dostu. Bu yönü, onu amatör kullanıcılar için de çok kullanışlı bir yazılım haline getiriyor.F-Secure, dünya üzerinde yeni bir virüs ortaya çıktıktan sonra birkaç saat içerisinde bilgisayarınızın güvenliğini sağlamayı vaat ediyor. Virüs tanımları internete her bağlanışınızda otomatik olarak güncelleniyor. Elle güncellemeyse mümkün değil. Virüs detektörü testlerimizde çok iyi sonuçlar verdi.

Özetle

F-Secure Anti Virus’un kurulum ve konfigürasyonu oldukça basit. Arabirim kullanıcı uyumlu ve kullanıcı dostu. Özellikle amatör kullanıcılara önereceğimiz çok iyi bir antivirüs yazılımı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli F-Secure Anti-Virus 2004
Ürün Markası F-Secure
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları