F-SECURE INTERNET SECURITY 2004

Karşısına çıkan her türlü virüs, Truva atı ve script ile sorunsuz bir şekilde başa çıkabilen yazılım, konusunda<br>Kaspersky’nin Personal ve Personal Pro yazılımlarının yakaladığı başarıyı yakalamayı başarıyor.

F-SECURE INTERNET SECURITY 2004 İnceleme
CHIP Online Notu 69

Tüm zararlılara korkusuzca dur diyebiliyorPaketin antivirüs bölümünün yakalayamadığı Truva atlarında ise güvenlik duvarı özelliği devreye girerek bu açığı kapatıyor ve saldırganlardan gelen bağlantıları engelleyebiliyor. Internet Shield çok iyi seçilmiş bir güvenlik seviyesine sahip ve istenirse farklı uygulamaların internete ulaşabilmesi için de kolaylıkla kişiselleştirilebiliyor. Anti-Virus Client Security yazılımı ile büyük benzerlikler gösteren Internet Security 2004’te, sadece arabirimde ufak tefek bazı farklılıklar bulunuyor. Ek olarak F-Secure Policy Manager yardımıyla uzaktan yönetilebilmeside mümkün. Üstelik bu yazılım da pakete ve dolayısıyla fiyata dahil. Policy Manager yardımıyla, yazılımın antivirüs istemcisi ağdaki tüm bilgisayarlara uzaktan kolaylıkla yüklenebiliyor. Daha sonra da Internet Security içinde yer alan bir sunucu tüm diğer uzak bilgisayarları kontrol edebiliyor.

Özetle

Tüm bütünleşik güvenlik yazılımları arasında F-Secure Internet Security hem gücü hem de uygun fiyatı ile dikkat çekmeyi başarıyor. Onlarca bilgisayara sahip ofisler için de uzaktan yönetim sistemi cazip bir özellik.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli F-SECURE INTERNET SECURITY 2004
Ürün Markası F-Secure
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları