Taşınabilir müzik kutusu

Binlerce MP3 parçasını taşınabilir bir MP3 çalıcısına yedeklemeye ne dersiniz? Üstelik saatlerce ses kaydı, çeşitli dosyaları kolayca depolama veya fotoğrafları saklama işlemlerini kolayca gerçekleştirmek de cabası.

Flexy Jukebox Photobank İnceleme
CHIP Online Notu 74

FLEXY Photobank Jukebox, yukarda saydığımız fonksiyonları yerine getirebilen bir ürün. Flexy, 40 GB'lık kapasitesi ile bir sabit disk gibi görev yapıyor ve USB 2.0 desteği ile de veri aktarımını hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Yalnız bu ürünü taşınabilir sabit disklerle karıştırmamak lazım; ergonomik yapısı ile taşınabilir boyutlara sahip olan Flexy'nin en büyük özelliği bir MP3 çalar olarak da görev alması ve taşınabilir disklerde rastlayamayacağınız bilgi paneli sayesinde klasörler arası dolaşmanıza ve istediğiniz parçayı çalmanıza izin vermesi. Buna ek olarak fotoğraf düşkünleri de unutulmamış: SD ve MMC kart yuvası sayesinde, dolan bellek kartlarındaki bilgiler cihaza aktarılabiliyor.

Özetle

Şarj edilebilir pili ile dört saate kadar WMA ve MP3 müzik dinleme süresi sunan Flexy, taşınabilir bir veri depolama ünitesi veya müzik kutusu olarak oldukça iyi bir seçenek.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Flexy Jukebox Photobank
Ürün Markası Flexy
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları