Mini mini Atom

Yüksek adette USB yuvası ve SATA II desteğiyle basit işleriniz için kullanabileceğiniz ideal bir ATOM işlemcili anakart.

Foxconn 45CS İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • 5.1 ses desteği
  • 6 adet USB desteği
  • 2 adet SATA II desteği

Atom işlemcili anakartlar hayatımıza girdiğinden bu yana hayat bazı alanlarda daha da kolaylaştı. Özellikle basit işler için büyük paralar harcayıp performansının yarısını bile kullanmayacağımız sistemler kurmak yerine artık daha ucuz ve basit bilgisayarlara sahip olabiliyoruz. Foxconn'un ürünü de bunlardan birisi. İlk bakışta anakartın üzerinde bir adet PCI yuvası görüyoruz ki bu da ürünün genişleme açısından kısıtlı olduğunu gösteriyor. Fakat zaten bu ürünün üzerine çok yüksek bir ekran kartı koymayacağımızı hesapladığımızda çok önem taşımıyor. En çok hoşumuza giden özellik 2 adet SATA II yuvası olması. Bu sayede daha çok depolama alanına kavuşabiliriz. Ürünün arka tarafında bulunan 4 adet USB giriş de başka bir olumlu özellik. Ayrıca 2 adet USB bağlantısı da dahili olarak destekleniyor. Dâhili Realtek ALC622 ses çipi sayesinde ürün 5.1 ses desteği veriyor. Ayrıca arka tarafında seri, paralel ve VGA çıkışları da ürünün diğer özelliklerinden. Özetle uygun bir kasa ile bu anakartın özellikle 2 adet SATA II yuvası sayesinde geniş depolama özelliğinden faydalanarak kendinize dilediğiniz gibi, basit işlerinizi görebileceğiniz bir sistem toplayabilirsiniz.

Özetle

Yüksek adette USB yuvası ve SATA II desteğiyle basit işleriniz için kullanabileceğiniz ideal bir ATOM işlemcili anakart.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Foxconn 45CS
Ürün Markası Foxconn
CHIP Online Notu
68
Form faktör MiniITX
İşlemci Intel Atom 230 işlemci 1.6 GHz
Yonga seti Intel 945GC + ICH7
FSB hızı 533 MHz
Bellek yuvası 1 x DDR2 533
Yuva sayısı 1 X PCI
Okuyucu Yorumları