Çok yukarılarda

Hız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.

Foxconn Blackops İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Yüksek performans
  • Zengin kutu içeriği
  • Hazır su soğutmalı

Foxconn anakartları Test Merkezi'mize geldiğinden beri gündeme damgasını vurmuş durumda. Bir anakarta göre oldukça büyük bir kutuyla satılan Blackops, her özelliğiyle dikkati çekiyor. Öncelikle ürünün kutu içeriği, yanında künye ve çıkartma verecek kadar zengin. Ürünün genel özelliklerine baktığımızda ise anakartın hız aşırtma ve oyun meraklıları için üretildiği tartışılmaz. Hız aşırtma ile anakartın FSB hızını oldukça yükseltebilmenizin yanı sıra, kart pasif soğutma sistemi sayesinde etkili olarak soğutuluyor. Anakartla beraber verilen 7.1 kanal ses destekli Sonar ses kartı ise, ayrı bir test konusu olmasına karşın, oldukça başarılı bir performans gösteriyor. Ses kartına rağmen ürünün üzerinde S/PDIF koaksiyel ve optik çıkışlar da bulunuyor. 4 X DDR3 RAM desteği ise ürünün konumunu gayet açık bir şekilde belirtiyor. Tamamen katı kapasitörlerle kaplı olan kartta yaptığımız testlerde ve hız aşırtma denemelerinde çok yüksek ve esnek bir performans gözlemledik. Tabii ki su soğutmalı bir sistemde bu performans daha da arttırılabilir. Foxconn, soğutma bloğu üzerindeki hazır girişlerle su soğutma içinde hazır halde satılıyor.

Özetle

Hız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Foxconn Blackops
Ürün Markası Foxconn
CHIP Online Notu
85
Form faktör ATX
İşlemci yuvası Intel X48
Yonga seti LGA 775
FSB hızı 1.600 MHz
Bellek yuvası 4 x DDR3 1600
Yuva sayısı 3 x PCI-E16X, 3 x PCI 2.0
Okuyucu Yorumları