Freecom Beatman Mini CD/MP3 Player: Küçük ve kullanışlı

Freecom’un yeni ürünü olan Beatman Mini CD MP3 Player, 8 cm’lik CD medyalarını okuyup çalabilen bir cihaz.180 Mbyte’lık bir kapasiteye sahip CD medyalarını okuyabilen cihaz, bu sayede kullanıcıya yaklaşık 210 dakikalık bir müzik zevki yaşatabiliyor.

Freecom Beatman Mini CD/MP3 Player İnceleme
CHIP Online Notu 73

Cihazın sahip olduğu 40 saniyelik ESP fonksiyonu sayesinde ise, onu her ortamda kullanabiliyorsunuz. Şarkı track’lerini gösteren Led-Display, pil durumu göstergesi ve equalizer ürünün standart özellikleri arasında sayılıyor. 10,3 x 9,5 x 2,9 cm boyutundaki Freecom, günümüzde kullanılan CD yazıcılar ile uyumlu bir şekilde çalışıyor.Y ani yeni nesil CD yazıcılarla kayıt ettiğiniz mini CD’leri bu cihaz ile birlikte evinizdeki müzik setinden bile okutabilirsiniz.Yalnız, bu CD’leri bir audio CD gibi kullanmak pek de mantıklı bir iş değil.Çünkü mini CD’lere 20 dakikadan fazla parçaları kayıt edemiyorsunuz, ki bu pek bir anlam taşımıyor.

Özetle

Freecom Beatman’ın kolay kullanımı ve ergonomik yapısı sayesinde, Sony’nin mobil mini disk cihazlarına ciddi bir rakip olduğunu söyleyebiliriz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Freecom Beatman Mini CD/MP3 Player
Ürün Markası Freecom
CHIP Online Notu
73
Okuyucu Yorumları