Dar Alanların Yeni Yardımcısı

LCD pazarı gün geçtikçe daha da gelişiyor. Önceleri bu ürünler yüksek fiyatları yüzünden sadece belirli bir kesim tarafından tercih ediliyordu. Günümüzde ise maliyetlerinin önemli ölçüde düştüğünü söyleyebiliriz.

Fujitsu Siemens 3814 FA-M İnceleme
CHIP Online Notu 65

Geniş ürün yelpazesi ile tanıdığımız Fujitsu-Siemens bu ay LCD ekranı ile karşımıza çıktı. 3814 FA-M olarak adlandırılan bu monitör 15 inçlik bir görüntü alanına sahip. 15 inç size küçük gelmesin, çünkü LCD’lerde bahsedilen bu görüntü alanı 17 inçlik bir CRT monitöre benzer özellikte. Bu üründe yatay görüntü açısı 120/100 derece, düşey görüntü açısı da 100/80 derece arasında değişiyor. Bu değerler bir LCD monitörün kalitesi için ortalama değerlerdir.Dolayısıyla bu üründe öyle aman aman bir görüntü kalitesi beklemek yanlış olur. 3814 FA-M’in beğendiğimiz özelliği, multimedya fonksiyonlarına uyumlu olması, yani bu cihaz üzerinde hoparlörler (1 watt) ile mikrofon ve kulaklık girişinin mevcut olması.

Özetle

Fujitsu-Siemens 3814 FA-M multimedya özelliklerine sahip ve ortalama bir performans sunmasına karşın fiyatı uygun sayılabilir.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Fujitsu Siemens 3814 FA-M
Ürün Markası Fujitsu
CHIP Online Notu
65
Okuyucu Yorumları