Ekonomik Android

General Mobile da Android'li cepler kervanına katılıyor.

General Mobile Fox İnceleme
CHIP Online Notu 51

General Mobile'ın Test Merkezi'mize konuk olan yeni modeli Fox, firmanın nihayet sadece Java destekleyen ve kullanım esnasında kullanıcıları çileden çıkartan işletim sistemini bir kenara bırakıp bütün dünyada kabul gören Android işletim sistemine geçtiği ilk modellerden biri.

Turkcell'in T20 telefonu gibi Huawei tarafından üretilen Fox, Android 2.2 ile geliyor. 2.3 güncellemesi olmayan Fox'un beraberinde de bir PC senkronizasyon yazılımı gelmemesi şaşırtıcı. General Mobile'ın sitesinde de bulunmayan bu yazılım için Huawei'nin sitesinde mekik dokumanız gerekiyor.

Fox'un başarılı dokunmatik ekranı sayesinde kullanımı zor olan klavyeyi görmezden geliyoruz. Yine Android işletim sistemi sayesinde Fox'u bir BlackBerry gibi e-postalarınızı kontrol etmekte de kullanabiliyorsunuz. Tabi Android Market'te yer alan yüzbinlerce uygulama da her daim emirinizde. Standart Micro USB portu ise şarj aleti arama derdini ortadan kaldırıyor.

Özetle

Uygun fiyata Android, QWERTY klavye ve dokunmatik ekranı bir araya getiren Fox, yazılım desteği konusunda daha iyi olabilir.

Alternatifleri

Yine çok uygun fiyata bulabileceğiniz LG GW620, veya çok az bir farkla alabileceğiniz Samsung B7510 en iyi alternatifler.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli General Mobile Fox
Ürün Markası General Mobile
CHIP Online Notu
51
Ekran 2.6", 320x240, Kapasitif
İşletim sistemi Android 2.2.2
Kamera 3MP, 4x Dijital Zoom
Kablosuz erişim 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1
Hafıza 512MB dahili, MicroSD ile 16 GB'a kadar
Ağırlık 105g
Okuyucu Yorumları