Android tabanlı hibrit bir netbook.

Hibrit bir netbook arayışı içinde olan kullanıcıları memnun edecek türde Android bir netbook.

Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook İnceleme
CHIP Online Notu 70
  • Netbook'ta Android keyfi
  • Avantajlı fiyatı
  • İdeal sistem performansı
  • Ekran performansı daha iyi olabilirdi

Eğer siz de netbook bilgisayar almadan önce işletim sistemini Android olarak değiştirmeyi düşünmüş ve bununla ilgili internet üzerinde gezintiye çıkmışsanız, Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook'a göz atmanız için bir sebebiniz var demektir. Zira Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook üzerinde Android işletim sistemiyle beraber geliyor ve bu sayede netbook platformunda kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatıyor. Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemiyle beraber sunulan Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook, bu sayede Android uygulamalarını elinizin altına getiriyor. Beraberinde halihazırda Facebook, Twitter, Skype, Angry Birds Seasons ve Tank Recon 3D uygulama ve oyunlarını getiren cihaza, dilediğiniz uygulamayı Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Elbette işletim sistemi Android olunca dokunmatik ekran ihtiyacı da otomatikman doğuyor. Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook'ta bu konu da atlanmamış ve 13.3 inç genişliğindeki ekranı dokunmatik özelliğiyle donatılmış. Her ne kadar ekran çoklu dokunmatik desteği göstermiyor olsa da, dilediğinizde oyunlarınızı keyifli hale getirebiliyor ve kullanıma iyi bir alternatif yaratıyor. Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook'un hemen altında bulunan klavye bölgesi ve touchpad alanı sayesinde zaten tüm işlerinizi halledebiliyorsunuz, ekranı da Android platformuna ayak uydurabilmenizi sağlıyor. 13.3 inç ekranıyla 1366x768 piksel çözünürlük sunan netbook, böylece HD görüntüleri ekrana getirebiliyor. İşlemcisi ve görüntü arabirimi ile de Android platformunun nimetlerinden faydalanmanızı sağlayan Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook, 1.5 GHz hızında çift çekirdekli işlemcisi ve Quad Core Dual Mali 400 grafik birimiyle yeterli düzeyde performans sunuyor. 16 GB dahili hafızası ve 32 GB'a kadar arttırılabilir microSD kart desteğiyle depolama sorununu da çözen netbook, bağlantıları arasında USB Dongle bulundurması ile 3G hızında internete erişebilmenize de olanak tanıyor. Bu sayede operatörlerden alabileceğiniz bir 3G USB modem ile her yerde online olmanın tadını çıkarabiliyorsunuz. Cihazın yine bağlantıları arasında 3 adet USB 2.0 arabiriminin yanı sıra mini HDMI, Ethernet ve Wi-Fi bulunduğunu da belirtelim.

Özetle

Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook, netbook deneyimini Android platformuyla renklendirmeyi düşünen giriş seviyesindeki kullanıcılara hitap ediyor. Özellikle fiyat avantajı sağlaması, netbook formu ve Android platformuyla ilgi çekebileceğini söyleyebiliriz.

Alternatifleri

Eğer Android platformunu netbook'ta değil de, ait olduğu tablette deneyimlemek istiyorsanız Hashtab'in yine oldukça cazip fiyatlı tablet seçenekleri de bulunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Hashtab 13.3 Touchscreen Netbook
Ürün Markası Hashtab
CHIP Online Notu
70
İşlemci Rockchip RK3066 Cortex A9 Dual Core 1.5 GHz
Ekran 13.3 inç TFT LCD (1366x768)
Ekran Kartı Ouad Core Dual Mali 400
Bellek 1 GB DDR3
Sabit Disk 16 GB
Okuyucu Yorumları