Aynı maliyete iki kat fazla sayfa yazdırın.

Ekonomik ve hızlı baskı yapabilen bir çözüm için mutlaka lazer yazıcı sahibi olmanız gerekmiyor.

HP Deskjet Ink Advantage 3525 İnceleme
CHIP Online Notu 79
  • Ekonomik baskı teknolojileri
  • Baskı hızı
  • Ekran renkli olmalıydı.

"Yazıcı" dendiğinde akıllarda beliren ilk markalardan biri olmayı başaran HP, yeni nesil Deskjet Ink Advantage 3525 modelinde -adından kolaylıkla anlaşılabileceği gibi- mürekkep tasarrufu özelliği ile ön plana çıkıyor. Evlere ve küçük çaptaki işletmelere yönelik tasarlanan yazıcıda, baskı işlemi dört farklı kartuşla gerçekleştiriliyor ve renklerden biri tükendiğinde diğer dolu olanları değiştirmeden yerine yenisi eklenebiliyor. Ayrı mürekkepler kullanarak otomatik çift taraflı baskıya olanak sağlayan yazıcı, hali hazırdaki mürekkep tasarrufuna ek olarak zamandan da tasarruf sağlayarak rakipleri karşısındaki üstünlüğünü artırıyor. Dakikada siyah beyaz 8 sayfa, renkli 7.5 sayfa baskı hızına sahip olan HP Deskjet Ink Advantage 3525, Apple'ın AirPrint teknolojisi sayesinde iPad, iPhone ve iPod touch'lardan da kablosuz olarak baskı alabilme şansı veriyor.

HP Deskjet Ink Advantage 3525, çok fonksiyonlu bir yazıcı ve yazıcı olma görevinin dışında fotokopi ve tarama işlevlerini de çalışma ortamınıza kazandırıyor. Ayda 1000 sayfaya kadar çalışma döngüsüne sahip olan yazıcı görevini mürekkep püskürtme teknolojisiyle yerine getiriyor. Siyah beyaz baskı çözünürlüğü 1200 x 600 piksel çözünürlükte. Renkli baskı çözünürlüğü ise 4800 x 1200 dpi gibi yüksek bir değerde. Yazıcıya dair tüm ayarlar 5 inç büyüklüğündeki ekran üzerinden gerçekleştiriliyor. Ekran tek renkte ve fotoğraf düzenlemesi gibi üst seviye modellerde olan özelliklere yer verilmiyor.

Yazıcının bilgisayar bağlantısı USB 2.0 arabirimi üzerinden gerçekleştiriliyor. Kablosuz ağ bağlantısı ise 802.11b / g / n standardı ile sağlanıyor. Böylece ev veya ofis ortamında kablolama maliyetleriyle uğraşmadan yazıcıyı tüm bilgisayarlar tarafından erişilebilir hale getirebilirsiniz.

Özetle

HP Deskjet Ink Advantage 3525 uygun fiyatlı bir yazıcı. Evlerin ve küçük çaptaki işletmelerin ihtiyacını rahatlıkla karşılayabilecek güçte. Kablosuz bağlantı teknolojilerine destek sunması özellikle akıllı telefonlar ve tabletler için büyük önem taşıyor. Bilgi ekranı başarılı ama renkli olsa fotoğraf düzenleme gibi işlevlerde de kullanıcılara yardımcı olabilirdi. HP Deskjet Ink Advantage 3525 özellikle baskı hızı ve tutumlu teknolojisiyle ilgi çeken bir model.

Alternatifleri

HP Deskjet Ink Advantage 3525 giriş seviyesi için lüks sayılabilecek bir yazıcı ancak yine de uygun fiyatını korumayı başarıyor. Bütçesi kısıtlı olan kullanıcılar için en iyi özellikleri sunuyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP Deskjet Ink Advantage 3525
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
79
Baskı A4
Bağlantı USB 2.0 + 02.11b / g / n
Çözünürlük 1200 x 600 dpi S / B, 4800 x 1200 dpi renkli
Ekran 5.0 inç
Okuyucu Yorumları