Çok fonksiyonlu yazıcılara iyi bir örnek.

Deskjet Ink Advantage 4625, her ofisin ihtiyacı olan çok fonksiyonlu yazıcılara alternatif sunuyor.

HP Deskjet Ink Advantage 4625 İnceleme
CHIP Online Notu 78
  • Baskı kalitesi
  • Pratik kullanım
  • Bağlantı özellikleri
  • Tarama kalitesi daha iyi olabilirdi

Her ofisin ihtiyacı All-in-One yazıcılar arasında Deskjet Ink Advantage 4625 yazıcısıyla yer alan HP, yazıcı performansıyla ön plana çıkan ve bağlantı konusunda çeşitlilik sunmasıyla kullanıcılara kolaylık sağlayan Deskjet Ink Advantage 4625 ile memnun edecek seviyede bir performans gösteriyor. Dış görünüşüyle oldukça şık bir yapıda bulunan Deskjet Ink Advantage 4625, kapağının altında tarayıcı alanını bulunduruyor ve ön tarafında siyah beyaz bir ekran taşıyor. Renkli ekranın tercih edilmesini daha iyi olurdu elbette ancak daha önemli olan elbette yazıcının gösterdiği performans.

Mürekkep püskürtmeli baskı teknolojisiyle donatılmış olan Deskjet Ink Advantage 4625, siyah beyaz olarak dakikada en fazla 8 sayfa, renkli olarak ise yine dakikada 7.5 sayfa yazdırabiliyor. Renkli belgelerinizde 1200x1200 dpi, siyah beyazda ise 1200x600 dpi çözünürlüğe ulaşabiliyor. Baskı kalitesiyle tatminkar sonuçlar veren yazıcı, tarama yönüyle ise çok da parlak değil. 1200 dpi değerinde tarama yapabilen Deskjet Ink Advantage 4625, tarama performansıyla yeterli seviyede görünse de, renkli taramalarınızda çok büyük beklentileri karşılayamayabilir. Tarama yaptığı kısmı kullanarak yine her daim fotokopi çekmeye hazır olan Deskjet Ink Advantage 4625, bunun yanında elbette faks görevini de başarıyla yerine getiriyor.

Sahip olduğu bağlantılarıyla yeterli seviyede olan Deskjet Ink Advantage 4625, Ethernet arabirimiyle kablolu ağınıza rahatlıkla bağlanabiliyor. Ancak cihaz elbette bunun yanında Wi-Fi desteği de gösteriyor ve bu sayede kablosuz ağlarınıza da göz kırpıyor. Ayrıca HP ePrint özelliğini kullanarak akıllı telefonunuzu veya tabletinizi de cihazla senkronize edebildiğinizi de söyleyelim. Eğer iPad veya iPhone sahibiyseniz AirPrint özelliği de yine sizi bekliyor.

Özetle

Baskı hızı ve kalitesiyle ofisler için All-in-One yazıcılar arasında kendine ideal bir yer bulan Deskjet Ink Advantage 4625, kablosuz ağınıza bağlanabilmesi ve ePrint / AirPrint desteği sunmasıyla da kullanışlı.

Alternatifleri

All-in-One kategorisinde pek çok ürün bulunuyor. Eğer Deskjet Ink Advantage 4625'in özelliklerinden daha fazlasına ihtiyacınız varsa, onlara yönelebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP Deskjet Ink Advantage 4625
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
78
Teknoloji Renkli
Baskı Teknolojisi HP Termal Mürekkep Püskürtmeli
Baskı Kalitesi 1200x1200 renkli, 1200x600 s/b
Baskı Hızı 7.5 sayfa/dakika renkli, 8 sayfa/dakika s/b
Bağlantılar USB, 802.11 b/g/n, Ethernet
Okuyucu Yorumları