HP'nin yeni All-in-One yazıcısını inceledik.

Ev / küçük işletmeler için sunulan HP'nin All-in-One Deskjet Ink Advantage 4625 yazıcısını inceledik

CHIP Online Notu 83
  • Şık tasarım
  • Başarılı performans
  • Multi fonksiyon
  • Pratik
  • Kablosuz ağ
  • Ekran siyah beyaz
  • ePrint Windows Phone desteği yok

HP, geçtiğimiz günlerde uygun maliyetli ve hem evinden çalışan profesyonellere hem de küçük işletme çalışanlarına yönelik yeni yazıcısını tanıtmıştı. Deskjet Ink Advantage 4645 olarak adlandırılan yeni model elbette çok geçmeden bizim de elimize geçti. Özellikle baskı kalitesinden ve performanstan ödün vermeden 2 kata kadar daha fazla sayfayı aynı fiyata yazdırabilmesiyle tasarruf sağlamayı gözeten Deskjet Ink Advantage 4645, All-in-One türünde bir ürün. Yani bu yazıcıyı kullanarak baskı, tarama ve kopyalama işlemlerini yapabiliyorsunuz. Diğer yandan kablosuz ağ özellikleri de olan Deskjet Ink Advantage 4645, bakalım daha ne gibi özelliklerin sahibi.

Yazdırma, tarama, kopyalama

Yazıcı konusunda çözümü uygun maliyet ama maksimum performansta arayanlara hitap eden HP'nin yeni yazıcısı Deskjet Ink Advantage 4645, çok fonksiyonlu yapıda çalışıyor. Hem tarama, hem kopyalama hem de yazdırma işlemlerini yerine getiren yazıcı, baskı teknolojisi olarak HP Thermal Inkjet'i kullanıyor.

HP'nin yeni mürekkep serisi kaliteli tarama işlemleri gerçekleştiriyor. Yenilikçi HP Ink Advantage sisteminin yanı sıra mürekkep sızıntılarından oluşabilecek tekrar baskı maliyetlerini ve kartuş tıkanmalarını da engelleyen cihaz, böylece tasarruf sağlıyor.

Günlük baskıları minimum maliyette sunan yazıcı, aynı maliyete iki kata kadar daha fazla sayfa yazdırmaya olanak tanıyor. Deskjet Ink Advantage 4645, otomatik çift taraflı yazdırma ve kopyalama işlevleri sayesinde hem zaman hem kağıt tasarrufu sağlayabiliyor. Bu arada cihazın Energy Star koşullarını karşıladığını da söyleyelim.

Baskı özellikleri

Deskjet Ink Advantage 4645'in baskı özelliklerinden söz edelim. Siyah baskıda dakikada 8 sayfa, renkli baskıda ise 5 sayfa yazdırabilen cihaz, renkli belgelerde 1200x1200 dpi, siyah beyazda ise 1200x600 dpi çözünürlüğe ulaşabiliyor. Baskı kalitesiyle Deskjet Ink Advantage 4645'i gayet beğendiğimizi söyleyelim.

Yine 1200 dpi'da tarama işlemini gerçekleştirebilen Deskjet Ink Advantage 4645, faks ve kopyalama gibi diğer işlevleriyle de başarılı.

Ön yüzünde minik bir ekran bulunduran Deskjet Ink Advantage 4645, Türkçe menünün sahibi. Menüde hemen yandaki butonlar yardımıyla dolaşarak aradığınız seçeneklere ulaşabiliyorsunuz. Ancak menünün tepki süresi düşük ve ekran renkli değil.

Deskjet Ink Advantage 4645, Wi-Fi desteği gösteriyor. Wi-Fi ağınıza bağlayabileceğiniz yazıcı, böylece çevre bilgisayarlardan kolaylıkla bağlanılabiliyor. Diğer yandan mobil cihazlarla da kullanılabilecek olan Deskjet Ink Advantage 4645, bunun için ePrint uygulamasına ihtiyaç duyuyor. Android ve iOS işletim sistemini kullananlar ePrint uygulamasını kullanabiliyorlar. Ancak Windows Phone platformunda bu uygulamanın bulunmaması üzücü.

Özetle

Şık bir tasarıma sahip olan Deskjet Ink Advantage 4645, baskı konusunda ve sunduğu özellikleriyle iyi bir çok fonksiyonlu yazıcı. Performansıyla da gayet beğendiğimiz Deskjet Ink Advantage 4645, kablosuz ağ desteği göstermesiyle de dikkat çekiyor.

Deskjet Ink Advantage 4645'yi piyasada 279 TL civarında fiyat etiketiyle görebilirsiniz.

Kimler Almalı

Ofisine veya evine kablosuz olarak ağa dahil edebilecekleri çok fonksiyonlu bir yazıcı satın almak isteyenler Deskjet Ink Advantage 4645'i yakından inceleyebilirler.

Alternatifleri

Deskjet Ink Advantage 4645'e alternatif olarak benzer özelliklere sahip Canon Pixma MX455'i de önerebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP Deskjet Ink Advantage 4645
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
83
Yazıcı Tipi Çok fonksiyonlu
Baskı Teknolojisi HP Thermal Inkjet
Baskı Türü Renkli
Baskı Kalitesi 1200x1200 renkli, 1200x600 s/b
Baskı Hızı 5 sayfa/dakika renkli, 8 sayfa/dakika s/b
Ekran 2.0 inç Hi-Res Mono LCD
Bağlantılar USB, 802.11 b/g/n Wi-Fi
Okuyucu Yorumları