Dünyanın ilk Beats Audio destekli monitörü.

Dünyanın ilk Beats Audio destekli entegre hoparlörlü monitörü olarak lanse ediliyor.

HP Envy 27 IPS İnceleme
CHIP Online Notu 88
  • Stil sahibi tasarımı
  • Renk kalitesi
  • Beats Audio hoparlörleri
  • USB bağlantısı yok

Dünyanın ilk Beats Audio destekli entegre hoparlörlü monitörü olarak lanse edilen HP Envy 27 IPS, bu sayede görselliği kadar ses konusundaki başarısıyla da öne çıkıyor. IPS panelin sunduğu görüntü kalitesi ve geniş görüş açısıyla beklentileri karşılayacak türde bir monitör olan Envy 27 IPS, 27 inçlik dev ekranıyla da geniş ekranı tercih eden kullanıcılara hitap ediyor.

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan HP Envy 27 IPS'in, ekranın yan tarafına bağlanan tek bacaklı bir standı bulunuyor. Bu stant üzerine konumlandırılan 27 inç büyüklüğündeki ekranıyla geniş bir görüntüleme alanı sunan monitör, ekranının hemen altında Beats Audio destekli hoparlör alanını bulunduruyor. Ekranın sağ alt köşesine baktığımızda ise burada monitörü kontrol edebileceğimiz tuş takımlarını görebiliyoruz. İnce bir ekran çerçevesine sahip olan HP Envy 27 IPS, dış görünümüyle göze fazlasıyla hitap ediyor. Ekranı açıp bir fotoğraf konumlandırdığınızda adeta bir fotoğraf çerçevesi gibi görünen HP Envy 27 IPS, şık tasarımıyla bizden tam not aldı doğrusu. Ergonomik olarak da genel kullanımı itibariyle rahatlık sunan HP Envy 27 IPS, 5 ila 15 derece kadar öne ve arkaya eğilebiliyor. Ancak ekranın yüksekliğini ayarlayamıyorsunuz.

IPS paneli bulunduğu için geniş görüş açısı sunan ve LED arka aydınlatmaları sayesinde başarılı bir görüntü kalitesi sunan HP Envy 27 IPS, 250 kandela parlaklığa ve 178 derecelik bir görüş açısına sahip. Görüntü kalitesiyle film izlemek veya oyun oynamak için rahatlıkla kullanılabilecek olan HP Envy 27 IPS, bilgisayarına ikinci monitör arayışı içindekiler tarafından da tercih edilebilir. Zengin renk ve iyi bir siyah dengesi sunan monitör, 1920x1080 piksel çözünürlüğünde görüntü üretebiliyor. 7 ms'lik tepki süresi oldukça yeterli ve cihaz asıl farkı Beats Audio destekli entegre hoparlörleriyle yaratıyor doğrusu. Zira HP Envy 27 IPS, yüksek çözünürlüklü film izlemek için ideal bir platform haline geliyor. Görüntü kalitesi zengin ses performansıyla birleştiğinde özellikle gecelerinizi film seanslarına ayırmamak için pek sebebiniz kalmıyor doğrusu.

Özetle

IPS LED paneliyle görüntü kalitesi, geniş ekranıyla seyir keyfi ve Beats Audio hoparlörleriyle ses zenginliği sunan HP Envy 27 IPS, monitör arayışındakileri memnun edecek türde.

Alternatifleri

Ürün sahip olduğu özelliklere göre elbette diğer IPS panelli monitörlerden fiyat anlamında ayrılacaktır. Eğer bütçeniz kısıtlıysa HP'nin size uygun fiyat aralığına sahip monitörlerini inceleyebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP Envy 27 IPS
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
88
Ekran 27 inç IPS LED panel (1920x1080)
Tepki Süresi 7 ms
Kontrast 1000:1 (statik)
Görüntüleme Oranı 16:9
Bağlantılar VGA, HDMI, DisplayPort
Dahili Hoparlör Var
Okuyucu Yorumları