Dijital kameralar in analog kameralar out

3 megapiksel kameralarının çıkmasıyla birlikte analog ile dijital resim teknoloji savaşının sona erdiğini söyleyebiliriz.

HP PhotoSmart 715 İnceleme
CHIP Online Notu 80

Çünkü bu kameralar fiyatlarının yüksek olmasına karşın analog kameralara kıyasla kullanıcılarına çok daha fazla fonksiyon sundukları bir gerçek. Bu kameralardanbiri HP'nin yeni ürünü olan Photosmart 715 modeli. HP Photosmart 715, 3.3 megapiksel çözünürlükte resimler çekebilen ve kullanımı çok kolay bir dijital kamera.3X optik zum ve 2 X dijital zum özelliğine sahip olan bu ürün 30 bit renk derinliğinde çekilen resimleri 4.5 cm'lik renkli LCD panelinde anında kullanıcıya aktarabiliyor. Üzerinde entegre bir flaş bulunan kamera, USB arabiriminden bilgisayara bağlanabiliyor.Resim kalitesi gayet iyi olan HP 715'in beğenmediğimiz bir özelliği ise, 4 adet kalem pil ile çalışması ve kamerayla birlikte güç kablosu ya da şarj aletinin verilmemesi.

Özetle

HP Photosmart 715'in, ortalamanın üstündeki performansının yanı sıra uygun fiyatı ile de tercih edilebilir bir ürün olduğunu söyleyebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP PhotoSmart 715
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
80
Okuyucu Yorumları