Huntkey Hercules II: Şık tasarım

Renkli tasarımı ve yuvarlak hatlarıyla etkileyici bir görünümü olan Hentkey Hercules II, tasarımındaki başarıyı sürdürüyor.

CHIP Online Notu 68
  • Etkili soğutma
  • Renkli tasarım
  • Dayanıklı yapı

Daha önce ilk tasarımını incelediğimiz Hercules model kasanın ikinci
sürümü Test Merkezi'mize girdiğinde ilk dikkatimizi çeken selefine göre daha renkli ve şık tasarıma bürünmüş olmasıydı. Bu kez portakal ve siyah renkler yerine kırmızı ve siyahın karışımından oluşan kasa daha etkileyici görünüyordu.

Midi Tower boyutunda olan kasa, arka tarafındaki iki vida ile açılıyor. Kasanın yan tarafında bulunan hava tüneli, soğutma için olumlu bir katkı sağlıyor. Ayrıca yan tarafın ızgaraları bir sistemle şeffaflaştırılmış. Böylelikle hem görünüm hem de soğutma açısından daha etkili olmuş. Kasanın ön yanında bulunan delikler sayesinde, kasa içerisinde hava sirkülasyonu sağlanıyor. Bu delikler serinin genel özelliği olarak kasaya hızlı bir araç havası veriyor.

Kasanın iç kısmında tipik vidalama sistemi geçerli. Vidaların gireceği yerler önceden belirlenmiş olsa da maalesef bu kısımda pratik bir çözüm sunulmamış. Aynı şey ürünün arka tarafındaki PCI yuvaları için de geçerli. Ürünle bir güç kaynağı verilmiyor. Arka tarafında bir adet sekizlik fan bulunuyor. Ön kısmında bulunan USB, ses, mikrofon ve firewire girişleri üst kısma yerleştirilerek ulaşılması kolaylaştırılmış.

Sonuç : Renkli tasarımı ve yuvarlak hatlarıyla
etkileyici bir görünümü olan Hentkey Hercules II, tasarımındaki başarıyı sürdürüyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Huntkey Hercules II
Ürün Markası Huntkey
CHIP Online Notu
68
Tip ATX
Genişleme yuvaları 1 x 3,5, 4 x 5,25, 6x HD
Çoklu port'lar 4x USB 2.0, 1 X Firewire, ses ve mik.
Güç kaynağı Yok
Boyut 520 x 220 x 445 mm
Ağırlık Yaklaşık 5 kg
Okuyucu Yorumları