Hayat kolaylaştıran teknolojik anahtarlık.

Google Android'li cihazlarınıza dosya yükleyin, yedekleme yapın ve hatta klavye-fare bağlayın!

iLuv KeyLink İnceleme
CHIP Online Notu 91
  • Akılcı tasarım
  • Pratik bağlantı imkanı
  • Sadece Google Android cihazlar için.

Akıllı telefonlar ve sonrasında piyasayı saran tabletler, gerçekten de yeni bir dönemin başlangıcı oldular. Şöyle bir düşündüğümüzde artık basit işlemler için bilgisayara gerek olmadığı kolaylıkla anlaşılıyor. Fakat atlanan önemli bir ayrıntı var ancak kullanışlı ürünleriyle bildiğimiz iLuv hemen açığı yakalamış. Test merkezimize gönderilen ve KeyLink adını taşıyan ürün bir anahtarlık gibi görünse de aslında her kullanıcının işine yarayacak bir USB dönüştürücü. Herhangi bir anda size yardımcı olabilmesi için ve yanınızdan ayırmayın diye firma, ürününü bir anahtarlık şeklinde tasarlamış. Bize göre çok doğru bir karar vermiş. Dönüştürücü sayesinde neler yapabileceğinizden bahsettikten sonra siz de bize ve iLuv KeyLink'e hak vereceksiniz.

Siyah, beyaz, mavi ve pembe renk seçenekleriyle satışa sunulan iLuv KeyLink'in alt kısmında tam boy bir USB arabirimi var. Üstteki halkalı kısım döndürülerek açıldığında ise Google Android işletim sistemi yüklü olan birçok akıllı telefon ve tablette yer verilen USB bağlantısı karşımıza geliyor. Dikkat edilmesi gereken nokta ürünün sadece Google Android yüklü olan cihazlarla çalışabildiği. Satın alma öncesinde yine de ürünün web sitesinden uyumlu cihazların listesine bakmakta fayda var. Bağlantı yapıldıktan sonra herhangi bir USB bellekteki veya taşınabilir diskteki içerikleri cihazınıza arada bilgisayar olmadan gönderebilirsiniz. Tersi şekilde, akıllı telefonunuzdaki veya tabletinizdeki verileri de bir depolama aygıtına yedekleyebilmeniz mümkün. iLuv KeyLink'in herhangi bir kurulum gerektirmeden kolaylıkla kullanılabilmesi hiç şüphesiz en önemli artılarından birisi.

iLuv KeyLink, özellikle tabletlere klavye-fare desteği de kazandırabiliyor. Kablolu veya kablosuz klavye-fare setlerinin USB bağlantısını yaptığınızda tabletinizi daha işlevsel bir hale getirebilirsiniz. Küçük boyutlarıyla şaşırtıcı bir yeteneğe sahip olan iLuv KeyLink'i işlevsel tasarımıyla da beğendiğimizi söylemeliyiz. Yanınızdan hiçbir zaman ayrılmaması gerekiyor ve firma da ürününü uygun şekilde tasarlamayı başarmış.

Özetle

iLuv KeyLink bize göre her akıllı telefon veya tablet kullanıcısının sahip olması gereken bir ürün. Anahtarlık şeklinde tasarlanmış olması hem kaybolmasını engelliyor, hem de ihtiyaç duyduğunuz her an kolaylıkla kullanmanızı sağlıyor. Özellikle tatil ve iş gezilerinde fotoğraf / video yedeklemek zorunda olanlar için ideal.

Alternatifleri

Kablolu şekilde benzerleri var ancak küçük bir kıyaslama yaptığınızda iLuv KeyLink'in bir tasarım harikası olduğunu göreceksiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli iLuv KeyLink
Ürün Markası iLuv
CHIP Online Notu
91
Bağlantı Micro USB / USB
Uyumluluk Google Android
Renk Siyah, Beyaz, Mavi, Pembe
Okuyucu Yorumları