In Win Commander 1500 Watt: Tank gibi

Son derece yüksek güç isteyen sistemleri için kaliteli bir güç kaynağı arayanlara yönelik olan InWin kaliteli ve verimli bir ürün.

In Win Commander 1500 Watt İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Kararlı çalışma
  • Kablo kalabalığı yok
  • Sessiz performans

InWin neredeyse her ürünüyle Test Merkezi'mizden ödül alan, gerçekten de seçkin ürünlere sahip bir marka. InWin Commander ise markanın uzun zamandır takip ettiğimiz güç kaynakları arasında en kuvvetli seriyi oluşturuyor. 1500 watt gücündeki bu ürünü incelerken kendi aramızda küçük bir kayığı itebilecek güce sahip diyerek şaka bile yaptık. Fakat gerçekten de bu ürünle en yüksek performanslı üç adet ekran kartının üzerine ikiden fazla sabit diski ve daha birçok bileşeni bağlayabilir ve tüm yükü rahatlıkla sırtladığını görebilirsiniz. Profesyoneller için düşünülen modüler kablolama sistemi sayesinde sizi kablo karmaşasından kurtaran ürün, bu dev yapısına rağmen yük altında çok ses çıkartmıyor. Akıllı fan sistemine sahip olan cihaz, yüksek ve düşük voltaja ve akımlara karşı güvenli. Ürünle yaptığımız testlerde verimliliğinden son derece memnun kaldık. Ürün Japon malı kapasitörlerden oluşuyor ve son derece kaliteli kablolara sahip. Ayrıca kabloları saklamak için bir adet çanta ve bir taşıma çantası da veriliyor. Eğer çok güçlü bir sisteminiz varsa ve besleyememekten yakınıyorsanız, bu ürünü gözünüz kapalı satın alabilirsiniz.

Özetle

Son derece yüksek güç isteyen sis-temleri için kaliteli bir güç kaynağı arayanlara yönelik olan InWin kaliteli ve verimli bir ürün.Editörün Seçimi
Teknik Özellikler
Ürün Modeli In Win Commander 1500 Watt
Ürün Markası In Win
CHIP Online Notu
85
Form faktör ATX 24 pin
Kablo sistemi Modüler
Maksimum güç 1.500 watt
Verimlilik %88
Fan 1 X 14cm
Boyut 150 x 200 x 86 mm
Okuyucu Yorumları