Bileğinize destek

Yumuşak desteği ile rahat bir fare kullanımı sunuyor

Inca Ergonomik Mouse Pad İnceleme
CHIP Online Notu 68

Mouse Pad deyip geçmemek lazım zira bu ufak ve önemsiz gibi görünün çevre birimi, aslında bütün gün elimizin üzerinde gezdiği ve el sağlığımız için büyük özem arz eden bir ürün. Oyuncular için zaten mouse pad'leri anlatmaya gerek yok zira onlar en üst seviyedeki ürünleri kullandıkları için mouse pad konusunda da cimri davranmıyorlar. Fakat söz konusu ofiste veya evde bilgisayar kullanan kullanıcılar olduğunda ergonomik bir mouse pad her şeyden önce gelmeli. Zira bilek desteği olmayan mouse pad'ler zamanla bileğinizde şişmeler, bileğinizin üstünde yağ bezeleri ve kemiklerinizde deformeye kadar gidebiliyor. Inca'nın bu ergonomik mouse pad'i ise bu soruna çözüm olan bir ürün. Yumuşak bile desteği ile rahat bir fare kullanımı sunan ürün, plastik altlığı sayesinde koyduğunuz yerden kolay kolay bir daha oynamıyor. Yüzey yapısı da kumaş olan ürün hem lazer hem de optik fareler ile sorunsuz çalışıyor. Ürünün boyutu biraz daha büyük olabilirdi.

Özetle

Bilgisayar başında uzun zaman geçiriyor ve özellikle de fareyi elinizden bırakmıyorsanız Inca'nın ergonomik mouse pad'i tam size göre.

Alternatifleri

Bütçeniz yeterliyse Razer'ın oyuncular için ürettiği ve yine bilek destekli Vespula modeline de göz atmanızda fayda var.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Inca Ergonomik Mouse Pad
Ürün Markası Inca
CHIP Online Notu
68
Malzeme Kauçuk, kaymaz taban
Kalınlık 3mm
Bilek desteği Silikon
Kaplama Kumaş
Renk Siyah
Ağırlık 210 g
Okuyucu Yorumları