Oturduğunuz yerden

Inca'dan uygun fiyatlı ekonomik bir fare.

Inca IWM-200R İnceleme
CHIP Online Notu 68

Eğer siz de dizüstü bilgisayarınızı kullanırken touchpad'e alışamayanlardansanız bir fare satın almadan bilgisayarınızı rahat kullanmanız mümkün değildir. Inca'nın bunun için ürettiği IWM-200R modeli küçük olduğu için kolayca taşınabiliyor.Üst kısmı gümüş alt kısmı ise siyah renkteki fare 15 metrelik çalışma mesafesiyle kullanıcılara istedikleri yerden çalışma imkânı sunuyor. Bu bağlamda ürünü sadece dizüstü bilgisayarınızda değil, uzaktan kontrol etmek istediğiniz HTPC'nizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ergonomik bir yapıya sahip olan IWM-200R bu sayede uzun süre kullansanız dahi ellerinizi yormuyor. Optik teknolojisini kullandığı için temizleme derdini de yaşamayacağınız ürün, zeminde kolayca kayarak kullanım sırasında bir zorluk çıkartmıyor. 800 DPI çözünürlüğü sayesinde Microsoft Ofis programları üzerinde kolayca çalışmanızı sağlayan Inca, 98'den Windows 7'ye kadar bütün Windows sürümleri ile uyumlu.

Özetle

İnce ve şık tasarımıyla beğenimizi kazanan Inca IWM-200R, uzun çalışma mesafesinin yanında kolay kullanılabilen bir ürün.

Alternatifleri

Daha uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız firmanın benzer özellikli fakat kablolu modeli olan IM-161U'yu tercih edebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Inca IWM-200R
Ürün Markası Inca
CHIP Online Notu
68
Arabirim USB 2.0
Bağlantı Kablosuz RF
Algılayıcı 800dpi
Güç 2 X 1,5V AAA Pil
Çalışma mesafesi 1 - 1,5 M
Boyutlar 105 X 55 X 35 mm.
Okuyucu Yorumları