SDRAM’e devam

2 GHz Intel Pentium 4 işlemcilerin çıkmasıyla birlikte anakartlarda yeni bir tasarım oturtulmaya çalışıldı. Bu yeni tasarıma ardından, işlemciler 478 pin ile çalıştırılmaya başlandı. Ayrıca Ram modülleri de değişerek yeniden SDRAM olarak belirlendi.

Intel Destkrop Board D845WN İnceleme
CHIP Online Notu 79

Tüm bunlara ek olarak işlemci boyutu da önemli ölçüde küçüldü. Ayrıca yeni işlemciler için Intelyeni bir chipseti geliştirdi. Bahsi geçen chipseti, i845 adı altında piyasada bulmak mümkün. Dola yısıyla biz de bu ay, bu yeni tasarımı daha iyi tanıyabilmek ve sizlere aktarabilmek için Intel’in yeni anakartı Desktop Board D845WN modelini inceledik.Standart anakart özelliklerinin tümünü üstünde barındıran bu anakart, ek olarak da bir network bağlantısı ile SoundMAx ses chip’ine sahip. Ayrıca 7 adet USB portu destekleyen anakart, birlikte verilen yazılımlar ile iyi bir entegrasyon oluşturuyor.

Özetle

Intel Desktop Board D845WN, ekstra donanım bileşenleri sayesinde yeni nesil işlemciler ile iyi bir performans yakalıyor. Bu özelliği de bizim yaptığımızda testlerde yüksek sonuçlar almasına neden oluyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Intel Destkrop Board D845WN
Ürün Markası Intel
CHIP Online Notu
79
Okuyucu Yorumları