Fotoğraf ustasından

Kodak, başarılı olduğu fotoğraf çerçevesi alanında kalite çıtasını daha da yükseltiyor.

Kodak EasyShare EX1011 İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Zengin biçim desteği
  • Kablosuz bağlantı
  • Uzaktan kumanda

Konforlu bir çerçeveKodak EasyShare EX1011'de dâhili pil bulunmuyor. Dijital fotoğraf çerçeveleri çok güç tükettiklerinden dâhili pille çalışma süreleri çok kısa ve sürekli kullanımda prize takılı olmaları şart. Diğer yanda dâhili pil olması, kısa süreli olarak çerçeveyi hareket ettirebilme özgürlüğü açısından iyi olabilirdi. Bunun dışında EX1011'de sakladığınız fotoğrafları PictBridge özelliği sayesinde bilgisayara ihtiyaç duymadan basabilirsiniz.Türkçe menü desteğiyle takdirimizi kazanan dijital fotoğraf çerçevesinde, sadece fotoğraf görüntüleyebileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Üründe AVI, MOV hatta MPEG-1 ve MPEG-4 video desteği de bulunuyor. Yani dâhili hoparlör sayesinde sesli video izlemek mümkün. Hatta bu bir yana ürün, sadece MP3 çalarak da size hizmet edebiliyor. Ayrıca slayt gösterisi ya da video izlerken seçtiğiniz MP3 dosyasının arka planda çalmasını sağlayabiliyorsunuz. 800 x 480 piksel çözünürlüklü 16:9 biçimindeki 10 inçlik devasa ekran, 300:1 kontrast oranına sahip ve tatminkar bir görüntü kalitesi sunuyor. Kodak Easy- Share EX1011, kopyaladığınız fotoğrafı isteğinize bağlı olarak yeniden boyutlandırarak bellek tasarrufu sağlayabiliyor.Yatay ya da dikey olarak masanızın üzerinde ya da duvarınıza asarak kullanabileceğiniz Kodak EasyShare EX1011'le dünyanın her hangi bir yerinden Kodakgallery.com'da ücretsiz bir hesap açarak, siteye yolladığınız fotoğrafların evinizdeki kablosuz ağ üzerinden internete bağlı çerçeveye yollamanız mümkün. Bunun için uzaktan kumandayla çerçevinize Kodakgallery. com'a gitmesini söylemeniz yeterli.

Konforlu bir çerçeve

Konforlu bir çerçeve

Kodak EasyShare EX1011'de dâhili pil bulunmuyor. Dijital fotoğraf çerçeveleri çok güç tükettiklerinden dâhili pille çalışma süreleri çok kısa ve sürekli kullanımda prize takılı olmaları şart. Diğer yanda dâhili pil olması, kısa süreli olarak çerçeveyi hareket ettirebilme özgürlüğü açısından iyi olabilirdi. Bunun dışında EX1011'de sakladığınız fotoğrafları PictBridge özelliği sayesinde bilgisayara ihtiyaç duymadan basabilirsiniz.

Türkçe menü desteğiyle takdirimizi kazanan dijital fotoğraf çerçevesinde, sadece fotoğraf görüntüleyebileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Üründe AVI, MOV hatta MPEG-1 ve MPEG-4 video desteği de bulunuyor. Yani dâhili hoparlör sayesinde sesli video izlemek mümkün. Hatta bu bir yana ürün, sadece MP3 çalarak da size hizmet edebiliyor. Ayrıca slayt gösterisi ya da video izlerken seçtiğiniz MP3 dosyasının arka planda çalmasını sağlayabiliyorsunuz. 800 x 480 piksel çözünürlüklü 16:9 biçimindeki 10 inçlik devasa ekran, 300:1 kontrast oranına sahip ve tatminkar bir görüntü kalitesi sunuyor. Kodak Easy- Share EX1011, kopyaladığınız fotoğrafı isteğinize bağlı olarak yeniden boyutlandırarak bellek tasarrufu sağlayabiliyor.

Yatay ya da dikey olarak masanızın üzerinde ya da duvarınıza asarak kullanabileceğiniz Kodak EasyShare EX1011'le dünyanın her hangi bir yerinden Kodakgallery.com'da ücretsiz bir hesap açarak, siteye yolladığınız fotoğrafların evinizdeki kablosuz ağ üzerinden internete bağlı çerçeveye yollamanız mümkün. Bunun için uzaktan kumandayla çerçevinize Kodakgallery. com'a gitmesini söylemeniz yeterli.

Sonuç: Kodak kablosuz bağlantı özelliğiyle donattığı bu dijital fotoğraf çerçevesinin becerilerini hayli arttırmış. Çerçevenin kodakgallery.com ile bağlantıya geçerek siteye yollanan fotoğrafları belleğine indirebilmesi tam bir sürpriz.

Özetle

Kodak kablosuz bağlantı özelliğiyle donattığı bu dijital fotoğraf çerçevesinin becerilerini hayli arttırmış. Çerçevenin kodakgallery.com ile bağlantıya geçerek siteye yollanan fotoğrafları belleğine indirebilmesi tam bir sürpriz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Kodak EasyShare EX1011
Ürün Markası Kodak
CHIP Online Notu
85
Ekran 10 inç, 800 x 480 TFT, 16:9
Arabirim USB, PictBridge, Kart okuyucu
Desteklenen formatlar JPEG, AVI, MOV, MPEG-1&4, MP3
Dâhili bellek 128 MB
Diğer Kablosuz bağlantı, kodakgallery.com üzerinden paylaşım, uzaktan kumanda
22/02/2008 Tarihli Fiyatı 355 YTL (KDV Dahil)
Okuyucu Yorumları