PDA'nın PC ile Sekronizasyonu

LapLink'in PDAsync yazılımı, çok geniş bir yelpazedeki avuçiçi bilgisayarları ve cep telefonlarını PC tabanlı PIM’ler ve adres defteri yazılımları ile senkronize edebiliyor. Üstelik kullanıcıya PDA ve telefonları ile verilen yazılımlardan çok daha esnek çözümler sunabiliyor.

Laplink PDAsync İnceleme
CHIP Online Notu 71

Ancak yine de sunduğu özellikler karşısında fiyatın fazla olup olmadığı tartışılabilir. PDAsync Windows CE, Pocket PC, Palm OS ve Casio Pocket Viewer işletim sistemlerini kullanan PDA’ları ve Ericsson R300, R520, T39 ile T60 modeli cep telefonlarını destekleyebiliyor. Senkronizasyonu sağladığı yazılımlararasında ise Outlook, Lotus Notes, Lotus Organizer, ACT! ve Goldmine gibi popüler birçok PIM de bulunuyor. Senkronizasyon sırasında elektronik postalarınızın veri boyutuna ya da tarihe göre işlenmesi de mümkün oluyor.Veri transferi sırasında bir sorun oluştuğunda ise, zeki çakışma giderici devreye girerek sizin isteğiniz doğrultusunda bir dizi işlem uyguluyor. Böylelikle bilgilerinizin gereksiz kopyalarının alınması ya da bilgi kaybetmeniz engellenmiş oluyor.

Özetle

Bu program, özellikle birden fazla mobil cihazın tek bir PC üzerinden ya da tek bir mobil cihazın birden fazla PC üzerinden senkronize edilebilmesi için kolaylık sağlıyor. Ayrıca senkronizasyon sırasında da daha fazla esneklikle karşılaşıyorsunuz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Laplink PDAsync
Ürün Markası Laplink
CHIP Online Notu
71
Okuyucu Yorumları