Lenovo 41N8379: Kolay taşınabilir

Şık bir taşıma çantasıyla beraber satılan Lenovo'nun harici diski verilerinizi güvenle ve kolayca taşıyabileceğiniz bir ürün.

CHIP Online Notu 68
  • Küçük ve hafif
  • Darbelere dayanıklı
  • Zengin kutu içeriği

Hem kolay veri taşımak hem de verilerimizi yedeklemek için bir harici disk sahibi olmak artık neredeyse sıradan bir ihtiyaç haline geldi. Giderek büyüyen dosya boyutları ve bilgisayarlarımıza yapılan saldırılar söz konusu olduğunda güvenli bir depolama alanına sahip olmak ise artık bir zorunluluk.

Lenovo'nun özellikle taşınabilirliğe önem verdiği görülen küçük harici diski 120 GB kapasiteye sahip. Güç ve veri aktarımı için iki ayrı USB kablosuyla beraber satılan ürün aynı zamanda oldukça hafif. Üründe iki kablo yerine iki USB uçlu bir kablo hatta tek USB kablosu kullanılması daha pratik olurmuş. Fakat ürünle verilen şık bir taşıma çantası ürünün bu ufak kusurunu kapatıyor. Sade ve şık bir tasarıma sahip olan ürünle yaptığımız testlerde ortalama 29,5 MB/s yazma ve 18,7 ms rastgele veri aktarımı sonuçlarını elde ettik. Her iki sonuç ta ürünle tatmin edici hızda çalışabileceğinizi gösteriyor. Son derece sesiz çalışan ürün yük altında çok ısınmıyor. Ürünün üzerinde hem veri aktarımı hem de güç için iki adet LED gösterge bulunuyor. Dışarıdan gelebilecek darbelere karşı dayanıklı olarak üretilen ürünle verilerinizi güvenle taşıyabilirsiniz.

Sonuç : Şık bir taşıma çantasıyla beraber satılan Lenovo'nun harici diski verilerinizi güvenle ve kolayca taşıyabileceğiniz bir ürün.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Lenovo 41N8379
Ürün Markası Lenovo
CHIP Online Notu
68
Kapasite 120 GB
LCD gösterge Güç ve veri aktarımı
Arabirim USB 2.0
Ağırlık 152 g
Boyut 122 x 75 x 13 mm
Diğer USB kabloları, taşıma çantası
Okuyucu Yorumları