Çok beğeneceksiniz!

Lenovo U110, şimdiye kadar test ettiğimiz dizüstü bilgisayarlar arasında, kendi sınıfı içinde gördüğümüz en şık tasarıma sahip.

Lenovo ideapad U110 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Yüksek taşınabilirlik
  • Şık tasarım
  • Zengin aksesuar çeşidi

Lenovo U110, şimdiye kadar test ettiğimiz dizüstü bilgisayarlar
arasında, kendi sınıfı içinde gördüğümüz en şık tasarıma sahip. Ürünün kapağından içine kadar kullanılan tasarım gerçekten de etkileyici. Tuş takımının üstünde bulunan ve dokunduğunuzda aydınlanarak etkinleşen iki adet programlanabilir ve bir adet dolby surround ses tuşu ise tasarımın belki de en çekici kısmı.

Ürünün üzerindeki 3 adet USB girişi, bir adet DSub çıkışı, çoklu kart okuyucusu, 1.3 MP entegre kamerası, expres kart yuvası göze çarpan özellikler arasında. Üründe dâhili optik sürücü bulunmuyor fakat beraberinde bir adet USB DVD sürücü geliyor. Wi-Fi ve bluetooth bağlantı özellikleri bulunan ürünün üzerindeki 2 x 1,5W hoparlörler ürünün boyutuna göre kabul edilebilir bir performans gösteriyor. Üzerinde bulunan tek tuşla farklı kullanım modları arasında otomatik geçiş yaparak pil kullanım süresini arttırabiliyorsunuz.

Etkin koruma sistemiyle düşme ve çarpmalarda sabit diski durdurarak verilerinizi güvence altına alan ürün, pil testlerimizde ortalama bir not aldı. Lenovo U100 ile birlikte bir adet yedek pil ve taşıma çantası da veriliyor.

Sonuç Şık tasarımı, ergonomisi, beraberinde gelen yazılımları ve performansıyla göz
dolduruyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Lenovo ideapad U110
Ürün Markası Lenovo
CHIP Online Notu
68
İşlemci Intel Mobile Core2 Duo L7500 1.60 GHz
RAM 2.048 DDR2 332 MHz
Sabit disk 80 GB 2,5 inç
Ekran 11,1 inç X3100, 8 MB DDR2
Boyut 275 x 196 x 18.4-22.4 mm
Ağırlık 1.101 kg (pil dahil)
Okuyucu Yorumları