iPad Pro'nun önemli aksesuarını inceliyoruz

iPad Pro sahiplerine Smart Keyboard'dan alternatif yol: Create iPad Pro Keyboard.

CHIP Online Notu 84
  • Dayanıklı yapı
  • Konforlu kullanım
  • Arkadan aydınlatmalı tuş takımı
  • Apple'ın kendi Smart Keyboard'ından ucuz
  • Daha hafif olabilirdi
  • Klavye LED'leri sebebiyle iPad'in pil ömrü daha hızlı tükenebilir

Bilindiği gibi iPad Pro, sahip olduğu özelliklerle beraber bir tabletten çok daha fazlasını sunuyor kullanıcılara. Hatırlayacak olursanız tabletin incelemesini daha önce gerçekleştirmiştik. Sunduğu özellikleriyle başarılı olduğu açık olan iPad Pro'nun en büyük handikabını ise, sahip olduğu yüksek fiyatı oluşturuyordu. Elbette buna ilave olarak, tabletin sunduklarından tam anlamıyla yararlanabilmek için ek aparatları da satın almak gerekiyordu. E hal böyle olunca, zaten yüksek olan fiyatı, daha da kabarıyor ve kullanıcıları zora sokuyordu. Özellikle Smart Keyboard, 649 TL'lik fiyatıyla bir hayli bel büküyordu doğrusu. Şimdi Smart Keyboard'a bir alternatif daha var. Logitech'in sunduğu Create iPad Pro Keyboard, bu incelememizde masamızdaki yerini alıyor.

Create iPad Pro Keyboard, kullanımı kolay, uygun fiyatlı ve şık bir klavyeli iPad kılıfı. Dört farklı renk seçeneğine sahip olan Create iPad Pro Keyboard, iki farklı gri opsiyonu ve kırmızı ile mavi seçenekleriyle kullanıcılara alternatifler sunuyor.

Kılıf, iPad'e bağlanmak için herhangi bir kablosuz bağlantı kullanmıyor. Tuş takımının yukarısında bulunan Smart Connector ile iPad Pro'nun Smart Connector'une yer açan kılıf, böylece kolaylıkla bağlanabiliyor.

Kılıfın üzerinde yer alan tuşların konumları, aradaki boşlukları ve boyutları gayet konforu gözetecek şekilde tasarlanmış. Yazarken hem rahat hissediyor hem de kullanılan malzemenin kalitesiyle his olarak memnun kalıyorsunuz.

Create iPad Pro Keyboard'un en önemli özelliklerinden biri, tuşların arka ışıklandırmalı oluşu. Bu elbette iPad Pro'nun pil ömrüne düşman bir özellik. Ancak elbette isterseniz ışıkları kapatmanız veya seviyesini kısmanız mümkün.

Kılıfın çevresinde kamera ve hoparlörler için gerekli boşluklar bırakılmışken, ses ve güç butonları da buton noktalarıyla kaplanmış durumda.

Son olarak ağırlığı 725 gram olan Create iPad Pro Keyboard'yu açıkçası biraz ağır bulduğumuzu da söyleyelim.

Özetle

Logitech, zaten halihazırda aksesuarlarıyla kullanıcıların sevgisini kazanmış bir marka. Bunu Create iPad Pro Keyboard ile de sürdüreceğini düşünüyoruz, zira biz bu aksesuarı da oldukça beğendik. Konforlu, rahat ve sağlam yapısıyla beğendiğimiz kılıf, ayrıca fiyatıyla Apple'ın orijinal aksesuarına göre daha ucuz olmasıyla da kullanıcı dostu davranıyor.

Create iPad Pro Keyboard'u yaklaşık 140 Dolar civarında bir fiyata edinebilirsiniz.

Kimler Almalı

Create iPad Pro Keyboard, iPad Pro sahipleri tarafından edinilebilecek bir ürün. Eğer bir klavye aparatı istiyorlarsa elbette...

Alternatifleri

Create iPad Pro Keyboard'a alternatif olarak elbette Apple'ın orijinal Smart Keyboard'unu öneriyoruz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech Create iPad Pro Keyboard
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
84
Boyutlar 315 x 230 x 19
Ağırlık 725 gr.
Okuyucu Yorumları