Logitech Squeezebox Boom: Benzersiz tasarım

Bilgisayarınızdaki müzikleri ve internet radyolarını dinleyebilmenizi sağlıyor!

CHIP Online Notu 68
  • Ergonomik tasarım
  • Yüksek ses kalitesi
  • Kullanımı kolay arayüz

Logitech kendi alanında rakipsiz ürünler çıkartmaya devam ediyor. Firmanın Squeezebox Boom ürünü, basın tanıtımından bu yana incelemek için sabırsızlandığımız bir müzikçalardı. Oldukça kaliteli bir ses performansına sahip olan ürün çok şık ve işlevli bir tasarıma sahip. Ürün kablolu veya kablosuz ağınıza bağlanarak çalışıyor. Zaten açtığınızda karşınıza gelen menü adım adım size yardım ederek ürünü kurmanızı sağlıyor.

Müzik seti, internet radyolarını dinlemenize olanak sağladığı için geniş bant internet bağlantısı gerektiriyor. Aynı zamanda kendi bilgisayarınızdaki müzik parçalarına ulaşarak onları da dinleyebilirsiniz. Eğer bunlar size yetmezse ürünün arka tarafındaki 3,5mmlik girişe dilediğiniz harici müzik kaynağını bağlayarak kullanabilirsiniz. Yalnız bunun için bir ara kablo satın almalısınız.

Logitech Squeezebox Boom üzerindeki algılayıcı sayesinde çevredeki ışık gücüne göre ürünün LCD ekranının parlaklığı otomatik olarak değişiyor. Böylece ekranın güneşli havalarda bile kolayca okunabilmesi sağlanıyor. Üstelik ürünle birlikte gelen uzaktan kumanda sayesinde ürünü kolayca kullanabiliyorsunuz.

Sonuç : Ağa bağlanarak bilgisayarınızdaki müzik parçalarınızı ve internet radyolarını dinleyebilmenizi
sağlayan bir ürün.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech Squeezebox Boom
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
68
Bağlantı tipi 802.11b/g kablosuz, 10/100 Ethernet
Çıkış gücü 30 W dijital amp. 3inç x 2 subwoofer
Arabirim 3,5 mm stereo
Desteklenen uzantılar MP3, WMA, Ogg, FLAC, Wav, AIFF
Uzaktan kumanda Var
Diğer Taşıma çantası
Okuyucu Yorumları