Mcafee Internet Security 2004

McAfee'in en popüler araçlarını bir araya toplayan Internet Security Suite 2004, eksiksiz bir internet güvenliği paketi olarak karşımıza çıkıyor ve Virusscan ile Personal Firewall Plus’ın tam sürümlerini de pakete dahil ederek dikkatleri üzerine çekiyor.

Mcafee Internet Security 2004 İnceleme
CHIP Online Notu 79

Kurulum sırasında tüm yazılımlar tek bir seferde sisteme kuruluyor ve hemen ardından yazılım siz ve internet zararlıları arasına sağlam bir bariyer çekiyor. Yazılımın merkezi olan Security Center, biraz karışık olsa da hızlı bir şekilde tüm araçlara bağlantı sunuyor. My Security Center penceresi ise bilgisayarınızın güvenlik durumunu ve hangi yazılımların aktif olduğunu size bildiriyor. Eğer herhangi bir yanlış engellemeden şüpheleniyorsanız, bu bölüm aracılığı ile ilgili aracı devre dışı da bırakabiliyorsunuz. Personal Firewall Plus bölümü ise ihtiyaçlarınıza uygun olarak güvenlik duvarı ayarlarını yapmanıza yardımcı oluyor. Yazılım içinde yer alan özet sayfasını kullanarak saldırılar hakkında ek bilgi alabiliyorsunuz. Son olarak Privacy Service aracının spyware, kalıcı kullanıcı verileri ve pop-up reklamları engellemesi ile her konuda tam koruma sağlanmış oluyor.

Özetle

Mcafee Internet Security 2004, güçlü bileşenleri ile bilgisayarınızı güvenli hale getirmek için ihtiyacınız olan her detayı sunuyor. Fiyatı da oldukça uygun.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Mcafee Internet Security 2004
Ürün Markası Mcafee
CHIP Online Notu
79
Okuyucu Yorumları