İstenmeyen e-posta mesajlarına son

Spamleri profesyonel bir biçimde durduran Network Associates’in McAfee SpamKiller 4.0’ı; Outlook, Outlook Express, MSN ve Hotmail da dahil olmak üzere tüm popüler e-posta yazılımları ile birlikte çalışabiliyor.

McAfee SpamKiller 4.0 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Ancak yine de tam anlamıyla kusursuz değil. Çünkü e-posta yazılımınız ile entegre çalışamıyor. Yani mesajlarınızı iki defa almanız gerekiyor. Ayrıca MSN mail ile çalışırken zaman zaman sorunlar da çıkarabiliyor. Diğer taraftan SpamKiller kullanıcıya azımsanmayacak kadar çok özellik sunuyor. Bunların içinden en çarpıcı olanı ise 5000’den fazla spam filtresi. Yazılım, önce gönderen satırını sonra konu satırını daha sonra da sırasıyla başlığı, mesaj metnini ve orjinal mesajın geldiği ülkeyi tarıyor ve “XXX” ya da “100% guarantee” gibi bir spam izi olup olmadığını araştırıyor. Yazılımın otomatik güncelleme özelliği de hemen her gün yenilenen bu filtre listesini otomatik olarak güncelleyebiliyor. İsterseniz kendi filterlerinizi de oluşturabiliyorsunuz. SpamKiller mesajı gönderen kişiye ya da kullandığı ISS’e bir şikayet cevabı da gönderebiliyor.

Özetle

Fiyatı biraz yüksek olsa da SpamKiller gerçekten oldukça etkili bir spam filtresi he hemen her e-posta yazılımı ile de çalışabiliyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli McAfee SpamKiller 4.0
Ürün Markası Mcafee
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları