Kablosuz bir ses sistemine kim hayır der ki?

Kablolarla uğraşmadan yüksek kalitedeki müziğin keyfine varmak artık sandığınızdan daha kolay.

Microlab FC362W İnceleme
CHIP Online Notu 88
  • Pratik kablosuz bağlantı
  • Yüksek malzeme ve ses kalitesi
  • Uzaktan kumanda

Microlab'ı geniş ürün yelpazesi ve üstün ses kalitesi ile yakından tanıyoruz. Firmanın taşınabilir hoparlörlerden tutun da güç odaklı 5.1 ses sistemlerine kadar birçok farklı modeli bulunuyor. FC362W'yi farklı kılansa model adındaki W takısı. Standart bağlantılara ek olarak 2.4 radyo dalgaları ile de kablosuz olarak ses iletebileceğiniz Microlab FC362W, gerçekten de başarılı ve işlevsel bir ürün. Eğer bilgisayarınız ve ses sisteminiz arasındaki mesafe biraz fazlaysa oldukça beğeneceğinizi söyleyebiliriz.

2.1 standardında ses üreten Microlab FC362W, toplamda 54W RMS ses gücü üretebiliyor. Subwoofer 6.5 inç'lik sürücüsü ile toplam güce 24W'lık katkıda bulunurken, uydular da 2.5 inç sürücüleri ile tane başına 15W'lık üretim gerçekleştiriyor. 255 x 255 x 287 mm'lik subwoofer'ın 2.1 standardındaki bir ses sistemine göre oldukça büyük olduğunu söylememiz gerekiyor. Hacmin büyüklüğü ve malzemenin ahşap olarak tercih edilmesi ses kalitesinin daha tatmin edici bir noktaya tırmanmasını sağlıyor. Gri ve piyano siyahı malzemelerin tercih edildiği uydular ise oldukça dekoratif ve subwoofer'a en iyi şekilde eşlik etmeyi başarıyor. Ses sisteminde bir de "Power Cube" adında bir ön kuvvetlendirici var. RCA veya 3.5 mm kanalları üzerinden bağlantı yapabilirsiniz. Öte yandan 2.4 GHz'lik USB alıcı da Power Cube'a sinyal göndermekle yükümlü. Microlab FC362W'nin avantajlarından biri de şık ve kullanışlı bir uzaktan kumandaya sahip olması. Kumanda üzerinde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm detaylar var. İncelememiz sırasında özellikle subwoofer'ın deri benzeri bir malzemeyle kaplanmış olması hoşumuza gitti. Ses kalitesi ve işçilik gerçekten kusursuz. Kablosuz bir seçenek düşünenler için Microlab FC362W biçilmiş kaftan.

Özetle

Microlab FC362W, kablosuzluğu ve yüksek ses kalitesi ile ön plana çıkan bir ses sistemi. Eğer kablolarla başınız dertteyse ve ses sistemim 5.1 olmasa da olur diyorsanız mutlaka beğeninizi kazanacağını söyleyebiliriz.

Alternatifleri

Kablosuz seçeneklerin haklı olarak fiyatları oldukça yüksek. Ancak fiyat farklı Microlab FC362W'da o kadar fazla değil. Dolayısıyla Microlab FC362W için sınıfının en iddialı seçeneklerinden biri diyebilmek mümkün.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Microlab FC362W
Ürün Markası Microlab
CHIP Online Notu
88
Bağlantı 2.4 GHz RF
Toplam Güç 54W RMS
Uydular 2.5 inç, 15W
Subwoofer 6.5 inç, 24W
Standart 2.1
Uzaktan Kumanda Kablosuz
Okuyucu Yorumları